Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
DEBAT:

Vognmandsforening efter lyser mere kontrol hos postkasseselskaber

Onsdag 11. december 2019 kl: 10:02
Share  


Af: Redaktionen

Kontorleder Jens Groot hos vognmandsforenigen Frie Danske Lastbilvognmænd efterlyser mere kontrol af postkasseselskaber efter kontroller gennemfør af to tungvognscentre vi ser brud på cabotage-reglerne

FDL’s kontorleder Jens Groot:

Det er meget tankevækkende, når man kan læse om at Tungvogns Center Nord, TCN, har foretaget storvognskontrol ved Herning og i den forbindelse kunne konstatere at 8 ud af 14 standsede lastbiler var udenlandske. Og at der ud af de 8, havde tre af de fem i alt 5 overtrædelser af cabotage-reglerne.

Det tankevækkende er, at det først er Tungvogns Center Øst, TCØ, der konstaterer voldsomme overtrædelser hos to af postkassefrontløberne fra Padborg, og nu er det så TCN, som konstaterer betydelige cabotage overtrædelser. Mangler der ikke noget.

Jo, det gør der, og det er relevant at spørge, hvor Tungvogns Center Syd, TCS, er henne, og hvad de egentlig laver. TCS har området Sønderjylland, Kolding og Fyn, altså et område med nok flest postkasselastbiler i Danmark. Derfor er der i særlig grad grund til skærpe kontrollen med synderne.
Hos TCS har der tidligere hos nogle betjente været en holdning at cabotage ikke er et problem. Hvorfor så kontrollere for det, kan man vel med rette sige. Men nu, Nu hvor TCØ og TCN har leveret et bevismateriale der siger, at der er endda store problemer med ulovlig cabotagekørsel i Danmark.

Jeg indikerer naturligvis ikke, at staben hos TCS ikke laver noget, men det er nu alligevel nærliggende at spørge, hvornår TCS har tænkt sig for alvor at gå ind i en betydelig skærpet kontrol, som i dag er mere og mere påkrævet. Det viser fangsterne fra TCN og TCØ i hvert fald.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tilbagegangen i juli blev på 21 i den tunge ende
- Personbilist ville snyde sig over Storebælt i ly af en lastbil
- 44 renovationsbiler fra samme leverandør kører ud i Serbiens hovedstad
- Politiet har anholdt fem personer for indsmugling af større mængde kokain
- Transportprojekter modtager støtte fra EU
- Østjysk containerterminal skifter ejer
- Ny mand er rullet ind hos lastbilforhandler i Greve
- Bjærgningsbilen trækker med 750 heste
- Den tre-akslede gardintrailer er bygget op over et letvægtschassis
- Lastbiltrafikken mellem Øst- og Vestdanmark har nogenlunde holdt niveauet
- Vestjysk vognmand tipper bagud med tre-akslet kærre
- Transportvirksomhed samler sine aktivteter i Ikast

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst