Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Danmarks dygtigste chauffører hædres på transportmesse

Tirsdag 12. februar 2019 kl: 12:56
Share  


Af: Redaktionen

Transport 2019 i MCH Messecenter Herning har efterhånden sat et meget stort aktivitetsprogram op for de tre dage, messen er åbnet for publikum. Et af programpunkterne er DM for transportlærlinge, hvor der er sat fokus på nogle af landets allerdygtigste chauffører - andre programpunkter er Scania Driver Competitions og Årets Chauffør, der kåres for første gang


Der er tradition for, at DM for transportlærlinge afholdes i forbindelse med transportmessen, og med en del af Scania Driver Competitions, bliver der gang i den på Landskuepladsen bag MCH Messecenter Herning.


DM for transportlærlinge er denne gang rykket til om fredagen, hvor forhåbningen er, at endnu flere lærlinge fra skolerne kommer og hepper på deres kammerater. DM for transportlærlinge består af to særskilte konkurrencer - DM for Chaufførlærlinge og DM for Lagerlærlinge.

 
- Det er altid en kæmpe oplevelse for deltagerne, når de skal dyste mod hinanden på den store scene foran et publikum. Der er nerver på, men de får en oplevelse for livet. Det faglige niveau er højt, så der bliver kamp til stregen for de dystende lærlinge, siger Jan Lillelund fra AMU Transport Danmark, der står bag konkurrencerne.
 

Som noget nyt afholder Scania en del af deres chaufførkonkurrence om lørdagen under Transport 2019.

 
- Scania betragter chaufføren som det vigtigste aktiv med hensyn til økonomi, miljø og sikkerhed, og deltagerne skal vise deres evner indenfor defensiv og brændstoføkonomisk kørsel, kontrol af køretøjet, lastsikring samt brandbekæmpelse og førstehjælp. De skal også vise deres værd ved forskellige manøvreprøver som præcisionskørsel, forlæns- og baglæns slalomkørsel samt en ny vandudfordring, siger Jannie Christiansen, der er Marketing & Communication Manager, Scania Danmark A/S.


Vinderen af den endelige finale i Scania Driver Competitions kan se frem til en fabriksny Scania lastbil.


Årets Chauffør kåres
For første gang uddeler 3F, DTL samt Rådet for Sikker Trafik prisen “Årets Chauffør” på Transportmessen. 

 
- Prisen går til en chauffør, der har bidraget med en særlig trafiksikker indsats i sin virksomhed. Med prisen ønsker vi at anerkende de mange dygtige og trafiksikre danske erhvervsbilister, der hver eneste dag er med til at holde vejene sikre. Vi ønsker herved at inspirere andre bilister til en mere trafiksikker kørsel, siger Mathias Hjorth Frederiksen, der er projektleder i Rådet for Sikker Trafik. 

 
Hos MCH glæder man sig over, at der bliver fokus på de mange dygtige chauffører under Transport 2019.

 
- Vi er stolte af det rekordstore aktivitetsprogram, og ikke mindst er vi glade for, at vi kan være med til at sætte fokus på de mange dygtige chauffører og lagerarbejdere, som helt bogstaveligt er med til at få hjulene til at dreje rundt i Danmark, siger Nikolaj Jørgensen, der er projektleder i MCH A/S.

 
På den seneste transportmesse i 2017 deltog 6.902 chauffører og 579 lagerarbejdere.
 

Transport 2019 gennemføres i dagene 21.-23. marts i MCH Messecenter Herning. Transport 2019 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportorganisation vil have bro-selskab til at ændre rabat-ordning
- Energi-konkurrenter er gået sammen om nyt diesel-anlæg i Køge
- Færgerederi åbner rute uden om England
- Energiselskab udlover dusør for hjælp til opklaring af dieselolie
- Storebæltsberedskabet har fået sin nye avancerede brandbil
- Bruge nummerpladescannere til tjek af udenlandske køretøjer
- Partnerskab sigter på udvikling af brintfærge
- Skånsk havn har fået flere færgepladser
- Radikale afviser at støtte forslag om pakkeafgift
- Energiselskab opkøber danskproduceret "flydende el"
- Dansk-australsk partnerskab vil gøre tunge kranløft lettere - at håndtere
- Kørekortet kan komme med på mobilen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst