Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Transport-koncern tester tung elektrisk lastbil

Mandag 12. august 2019 kl: 14:47
Share  


Af: Redaktionen

Transport-koncern tester tung elektrisk lastbil

Tyske Nagel Group, der også har aktiviteter i Danmark, har gang i en tast af en elektrisk Mercedes-Bens Actros, der skal indgå i koncernens lastbilflåde og distribuere gods i Hamburg det næste års tid


Med testen vil Nagel Group forsøge at få svar på, om elektriske lastbiler anno 2019 kan leve op til de høje kvalitetsstandarder, som kølelogistik kræver.


Den elektriske Actros, som Nagel Group tester i Hamburg, er en 18 tons eActros, der er tilpasset distribution i byområder. Rækkevidden på en opladning er 200 kilometer, som ikke vil blive udnyttet i det aktuelle forsøg.


- Vi planlægger at bruge lastbiler til daglige ture i Hamburgs centrum, hvor den skal levere kølevarer til forskellige modtagere, siger Tobias Jardon, der er Branch Manager hos Kraftverkehr Nagel i  Hamburg.


Den elektriske eActros er forsynet med lithium-ion batterier med en kapacitet på 240 kWh. Lastbilen bliver ladt op om natten hos Kraftverkehr Nagel's Rungedamm-anlæg for at undgå forsinkelser gennem dagen. Virksomheden har installeret egen ladestation specielt til den aktuelle test.


Testen hos Nagel Group er en del af en serie praktiske test af eActros, som Mercedes-benz gennemfører for at gøre produktionen af elektriske lastbiler til bydistribution moden til introduktion fra 2021. Ud over Nagel Group deltager ni andre transportvirksomheder fra Tyskland og Schweiz i forsøgene med elektriske lastbiler fra Mercedes-Benz.

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet gennemførte en stor kontrol af tunge køretøjer
- Speditionsvirksomhed udvider i Sydeuropa
- PostNord mangler penge igen
- Uro bør kunne lægge sig
- FN's klimatopmøde sætter fokus på transportområdet
- Erhvervsminister kommer med opfordringer til EU-kommissionen
- Narko-smuglere skal sidde i fængsel de næste par år
- Dansk viden sikrer italienske broers sundhed
- Flere og flere tager hurtigfærgerne over Kattegat
- Færdselsstyrelsen lægger fakta-ark om alvorlige sikkerhedskritiske fejl og mangler frem
- Amerikanske selskaber kører el-lastbiler mod Europa
- Konkurserne viser en stigende tendens

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst