Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nyt svensk selskab fokuserer på ladeløsninger til tunge transporter

Tirsdag 11. juni 2024 kl: 10:34
Af: Redaktionen

Scania har etableret et særligt selskab - Erinion - der skal have fokus på individuelle og halvoffentlige ladeløsninger til tunge køretøjer. Det nye selskab har for et første mål at få etableret 40.000 ladestationer hos kunder i Europa. I første omgang vil Erinion få aktiviteter i fem lande - Sverige, Norge, Storbritannien, Holland, Frankrig og Tyskland. Senere vil de øvrige markeder komme til

Formålet med at etablere Erinion er levere løsninger til depot- og destinationsopladning for at skubbe til omstillingen fra dieseldrift til el-drift. Scania peger på, at Erinion's løsninger vil gøre det muligt for kunderne problemfrit at skifte til emissionsfri flåder med let tilgængelighed for at få ladt batterierne op.


Scania, der har som mål, at halvdelen af de lastbiler, som bliver solgt i Europa, skal være elektriske i 2030, peger på, at brancheundersøgelser tyder på, at depotopladning vil være den primære energikilde til både korte og lange transporter.


Depot- og destinationsopladning med ladeinfrastruktur giver en række fordele og supplerer offentlige ladenetværk - pålidelige opladningsplaner, der sikrer fuldt opladede lastbiler, øget driftstid og i sidste ende maksimal driftseffektivitet og omkostningsbesparelser gennem forudsigelige og stabile energipriser, som er tilpasset de enkelte virksomheders behov.


Scania fremhæver, at der er potentiale for betydelige omkostningsbesparelser med de forbedrede ladeløsninger. Kunderne kan forvente reducerede investeringsbehov med op til halvdelen og driftsbesparelser på op til 170.000 kroner pr. lastbil pr år.


I forbindelse med lanceringen understreger Scania, at Erinion har en mærkeuafhængige tilgang, der  sikrer, at virksomheder af alle slags, uanset køretøjsmærke, kan drage fordel af selskabets ladeinfrastruktur og tjenester. I 2030 forventes der at være 230.000 el-drevne lastbiler på de europæiske veje. 


Erinion er et helejet selskab i Scania-koncernen med hovedsæde i Stockholm.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bogie-trækker fra Holland kører for vognmand i Herrested
- Falster-vognmand fik nyt gående alu-gulv i foråret
- Chauffører kan lade op med gratis træning på truckstop ved Horsens
- City-trailer med gardiner har en enkelt aksel
- Ja til kloge løsninger - nej til mere bureaukrati
- Regeringen har lagt retningen for fremtidens erhvervsliv
- Skattesænkning kan sætte skub i generationsskifte hos vognmænd
- Økonomi og sundhed kan aflæses i lastbilernes alder
- El-drevne lastbiler er kommet i arbejde
- Danske lastbiler arbejdede det samme
- Tysk kombiselskab transporterede 815.467 lastbillæs - 15,9 procent færre end året før
- Tørring-vognmand trak tip-trailer med fire-aksler hjem fra Hedensted

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst