Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Brancheorganisation for bilimportører skifter navn

Tirsdag 11. juni 2024 kl: 09:26
Af: Redaktionen

De Danske Bilimportører, der gennem 84 år har repræsenteret den autoriserede bilbranche i Danmark, skifter navn til Mobility Denmark. Det nye navn har til formål at rumme de forandringer, som fylder i organisationen og i branchen

- Bilen er en central del af vores liv og friheden i vores hverdag og samtidig en vigtig nøgle til at nå vores klimamål. Vores branche er under stor transformation på flere niveauer, og der er fart på. For eksempel er der nu en kvart million el-biler i Danmark, mens der for få år siden nærmest ikke var nogen. Det er vores ambition at vise vejen frem og bidrage til nye mobilitetsløsninger. Derfor er det også naturligt, at vi skifter navn, siger Mads Rørvig, der er administrerende direktør i Mobility Denmark.


Navneskiftet kommer efter en periode, hvor organisationen er vokset og har fået flere typer af virksomheder i medlemsskaren - herunder finansierings- og leasingselskaber samt ladeoperatører. Organisationen forventer, at der er flere nye medlemsgrupper på vej, og at den samlede medlemssammensætning skaber gode forudsætninger for at finde de bedste løsninger til at understøtte danskernes behov for mobilitet.


- I dag er det lige så let at dele, lease, abonnere og leje, som at eje. Og vi kan lige så let bestille bilen på mobilen som hos forhandleren. Når vi skifter til el og nye former for mobilitet, bidrager vi samtidig til den grønne omstilling. Vores organisation skal rumme alle de forskellige muligheder. For i sidste ende handler det om at bringe mennesker og varer fra A til B på nye måder. Det handler om mobilitet, siger Mads Rørvig.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- De fem svenske havne i EU's TEN-T net bevarer deres status
- EU's transportnetværk er blevet revideret
- Aarhus Havn får EU-støtte til etablering af landstrøm til containerskibe
- Færgerederi har fået ny administrerende direktør
- Maskintrailer skal køre nordenfjords - og andre steder
- Del af Limfjordshavn bliver midlertidigt militært område
- 2023-resultat hos blomstertransporttør blev 85 procent mindre end året før
- Transportkoncern opnåede et mindre bruttoresultat med øgede markedsandele
- Vognmand i Vamdrup valgte city gardintrailer med en enkelt aksel
- Spørgsmål om overimplemetering bliver afgjort efter sommerferien
- Beløbsgrænse spænder ben for danske transportvirksomheder
- EU har skærpet sanktionerne mod Rusland og Belarus

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst