Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Kurer-service kommer på programmet hos transport- og logistik-selskab

Torsdag 21. september 2023 kl: 13:38
Af: Redaktionen

Freja Transport og Logistik A/S lancerer professionelle kurerløsninger. Med Freja Kurer vil selskabet kører ind på markedet for kurer-løsninger

- Kurerservices har længe været et ønske for Freja. Mange kunder har løbende efterspurgt det, og vi undersøgte derfor muligheden for at kunne tilføje det til vores produktportefølje. Tiden var den rette, men det var vigtigt, at vi havde den rette person til at drive projektet, og til det fandt vi René Rasmussen, som har mere end 30 års erfaring inden for transport- og logistikbranchen, siger salgsdirektør i Freja, Franz Andersen.


René Rasmussen, der er startet som Director Courier & Express i Freja peger på, at fremtidsperspektiverne, visionerne, strategierne, samt opbakningen fra direktionen var altafgørende for, at han fra 1. februar i år tog imod udfordringen og blev en del af Freja Transport & Logistics. 


- Det har længe været en drøm at kunne være med til at bygge et nyt produkt op fra bunden, og at kunne gøre det, i en så veletableret og velrenommeret virksomhed som Freja, er ganske enkelt enestående, og en mulighed jeg ikke kunne modstå, siger han.


Sammen med Rikke Hansen, Operational Manager Courier, har René Rasmussen siden foråret arbejdet på at få stablet Freja Kurer på benene. Rikke Hansen har ligeledes stor erfaring fra branchen og et dybdegående kendskab til kurerløsninger. De to har i tæt samarbejde med Freja's IT-afdeling udviklet selskabets nye kurerservice, der giver eksisterende og nye kunder mulighed for at få mere fleksible fragtløsninger, hvor både transittid og økonomi er vigtig. I første omgang tilbyder Freja sin nye kurer-service i Danmark. På sigt er det planen at Freja Kurer skal køre i andre lande, hvor Freja er til stede.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bekendtgørelse om tilskud til madspildsorganisationers transportmidler er sendt i høring
- Tysk trailerproducent får ny Country Manager for Skandinavien
- Socialdemokrat fortsætter i EU-Parlamentets beskæftigelsesudvalg
- Landmand skal sidde i EU-Parlamentets transportudvalg
- Lastvognsservice flytter til Nørre Alslev
- Lastbilchassiser fra Holland bliver udvidet med endnu mere plug and play
- Transportfirma i Aabenraa tog tre tiptrailere i nummerorden
- Antallet af konkurser er faldet
- Skattesænkning kan sætte skub i generationsskifte hos vognmænd
- Rederikoncern forventer et mindre resultat
- Belgisk udlejningsvirksomhed har fået den 2.000 fra Holland
- Nyvalgte EU-politikere fra Danmark har fået deres udvalgsposter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst