Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk pakkedistributør tager nyt robotlager i Køge i brug

Mandag 4. september 2023 kl: 11:23
Af: Redaktionen

Norsk pakkedistributør tager nyt robotlager i Køge i brug

Den norske pakkedistributør Bring, der er en del af Posten Norge, som er ejet af den norske stat, har taget en nyt robotbetjent lager i Køge i brug. Med det nye lager kan Bring levere pakker til omkring to millioner mennesker i Danmark samme dag, som de bestiller varene

Bring's nye robotbetjente fulfillmentcenter i Køge er udstyret med den nyeste teknologi og smarte løsninger med mindre miljøpåvirkningen.


Den nye fulfillmentcenter i Køge er på 14.000 kvadratmeter og har en Autostore med 48.000 bins. Her tilbydes e-handlerne en integreret løsning, der håndterer hele logistikkæden - fra modtagelse af varer, plukning, pakning, levering og retur - samtidig med, at de bevarer fuld kontrol over deres varestrøm. Som e-handler kan man selv vælge, hvor lidt eller hvor meget man vil have hjælp til.


Med det nye center's moderne løsninger kører Bring sig ud af den traditionelle transportbranche i Danmark og tilbyder e-handlen en komplet løsning, der effektiviserer webshopenes logistikkæde lige fra bestilling i webshoppen, til kunden har modtaget varen.


- Jeg har flere års erfaring inden for e-handel og tidligere arbejdet med store autostoreanlæg, og jeg ved, hvor effektivt det kan gøre den daglige drift. En effektiv logistikkæde påvirker webshopenes konkurrenceevne og omkostninger direkte. Derfor er det også glædeligt, at vi med Shelfless kan give både store og små webshops samme fordele som giganterne, siger Lars Lindgaard, der er landechef for Shelfless Danmark. Shelfless er Bring's store investering i automatiserede løsninger henvendt til e-handlere. 


Mindre luft i pakkerne
Det nye Shelfless-lager fokuserer på mere bæredygtige løsninger. Blandt andet er den emballage, som anvendes, lavet af mere biologisk nedbrydeligt materiale. Anlægget har en automatiseret pakkemaskine, som kan folde kasserne, så de passer til den enkelte ordre. De fleksible kasser reducerer mængden af luft i pakkerne. På bygningens tag findes et stor solcelleanlæg, der årligt leverer omkring 330.000 kWh. Når flere webshop er placeret ét sted, er det muligt at samkøre pakkerne, hvilket både giver billigere fragtpriser og mindre udledning.


- Hovedparten af leveringerne fra Shelfless vil ske med elbiler, og med åbningen i Køge kan vi nu tilbyde to millioner danskere at modtage deres pakke samme dag, som de har bestilt i webshoppen. Shelfless findes i både Sverige, Norge og Danmark og betyder, at vejen til resten af Norden bliver kortere og mere effektiv, siger Lars Lindgaard.


Lidt om Bring's ejer, Posten Norge:
Posten Norge AS er postvæsenet i Norge. Posten er en af Norges største virksomheder med leveringer over hele landet. Posten Norge, der er en af de ældste og største statslige virksomheder i Norge, blev oprettet af Christian IV i 1647. (Kilde: Wikipedia)Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- Ejendomsinvestor køber grund i Malmö til last-mile distributionslager
- Tysk logistikkoncern skal distribuere reservedele til tyske lastbiler og busser - i Australien og New Zealand
- Nybyggeri har øget antallet af ledige lagerarealer
- Ville du lade dig overvåge på arbejdet?
- Ringsted får nyt pakkedistributionscenter
- Tysk terminaltraktor er kørt ud på et nyt niveau af præcision og komfort
- Transport- og logistikuddannede får hurtigt arbejde
- Logistik-koncern åbner fremtidens terminal, der er fyldt med scannere
- Glædelig jul
- Nyt logistikcenter for dansk modekoncern bliver et af de mest effektive og automatiserede
- Nybyggeri skaber ledige lager- og logistik-lokaler i ældre bygninger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst