Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Virksomhed indenfor intelligent trafikstyring og -teknologi har fået ny bestyrelsesmedlem

Tirsdag 9. maj 2023 kl: 13:45
Af: Redaktionen

På den seneste generalforsamling er Jesper Haugaard blevet valgt ind som ny næstformand i bestyrelsen hos ITS Teknik. Per Hedelund, der er administrerende direktør hos ITS Teknik og medlem af ejerfamilien bag virksomheden, ser frem til at have Jesper Haugaard med i bestyrelsen. ITS Teknik er blandt de førende specialister indenfor intelligent trafikstyring og -teknologi, og Jesper Haugaard skal bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden

Virksomhed indenfor intelligent trafikstyring og -teknologi har fået ny bestyrelsesmedlem
På den seneste generalforsamling er Jesper Haugaard blevet valgt ind som ny næstformand i bestyrelsen hos ITS Teknik.
Et af de vigtige mål for ITS Teknik at løse større ITS-projekter, især inden for den offentlige sektor. Med Jesper Haugaards tekniske baggrund og erfaring fra større servicevirksomheder kan han hjælpe med at styrke virksomhedens kompetencer og positionere den til at tage fat på større og mere komplekse projekter.


Per Hedelund beskriver valget af Jesper Haugaard som en vigtig del af virksomhedens langsigtede strategi, der lyder på, at det gennem tilføjelsen af nye kompetencer og ekspertise skal sikres, at ITS Teknik kan bevare og udvikle sin position som en førende aktør på markedet. 


- Som en familieejet virksomhed ønsker vi at sikre ITS Tekniks fremtid som en professionel og effektiv organisation, med et klart fokus på styrkelse af Service Management. Med Jesper Haugaards erfaring med ledelse og strategisk planlægning tager vi endnu et skridt hen imod at løfte virksomhedens evne til at håndtere de fremtidige udfordringer og ikke mindst den skærpede konkurrence på markedet, siger Per Hedelund.


Om Jesper Haugaard:
Jesper Haugaard er 66 år og uddannet ingeniør. Han har sin erhvervserfaring fra ledende stillinger i teknisk virksomheder som ABB, TDC, DONG (nu Ørsted), SEMCO og Bravida. I dag er det bestyrelsesarbejdet, der fylder mest, med blandt andet formandsposter i Force Technology, Nielsen Car Group A/S og Etcas A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst