Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk flyselskab åbner rute mellem Bornholm og København

Torsdag 17. februar 2022 kl: 09:51
Share  


Af: Redaktionen

På Valdemarsdag Onsdag 15. juni i år klokken 20.10 afgår første Norwegian-fly efter planen fra Københavns Lufthavn til Bornholm Lufthavn og markerer dermed Norwegians nye rute mellem de to lufthavne. Den nye rute forbinder Bornholm med direkte adgang til Norwegians netværk af internationale ruter, der tæller 55 destinationer i Europa, via København

I Folkemøde-ugen har selskabet sat ekstra kapacitet ind for komme efterspørgslen i møde. Efter Folkemødet på Bornholm i dagene fra onsdag 15. til søndag 19. juni, hvor der indsættes ekstra kapacitet, flyves ruten fra 23. juni tirsdag, torsdag og søndag indtil 14. august. 


- Vi er meget glade for at kunne lancere ruten mellem Bornholm og København i sommersæsonen. Det giver rejsende fra Bornholm direkte adgang til vores netværk fra København, der over sommeren tæller 55 af de mest populære destinationer i Europa. Samtidig bliver det nemt og bekvemt for københavnere og andre at rejse til Bornholm på sommerferie, for eksempel i en forlænget weekend, siger kommerciel direktør i Norwegian, Magnus Thome Maursund. 


Med lanceringen af ruten mellem København og Bornholm følger Norwegian sin forretningsplan, der har yderligere fokus på indenrigsruter og de intraskandinaviske ruter. Norwegian flyver i dag mellem København og Aalborg på det danske indenrigsnet foruden et stort antal direkte internationale destinationer fra både København og Aalborg. 


- Vi har sagt, at vi ønskede at udvide vores tilstedeværelse på indenrigstrafikken i Danmark. Med en enkelt undtagelse er indenrigsruterne i Danmark præget af ringe konkurrence, og det er til skade for kunderne. Vi mener, at alle skal have råd til at flyve, og vi er konkurrencedygtige både på pris og service. Samtidig flyver vi store og moderne fly, så kunderne kan se frem til en behagelig og afslappende flyvetur over Østersøen, siger Magnus Thome Maursund. 


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Amager omsatte for halvanden milliard kroner på seks måneder
- Norsk flyselskab fløj med flere i juli og kom tæt på før corona-tiden
- Midtjylland får fragtforbindelse over Atlanten
- Tysk flyselskab åbner for bæredygtig transport
- Passagertal i juli kom tæt på 2019-højden
- Norske lufthavne betjente 5,1 millioner passagerer i juni
- Spansk flypersonale i irsk lavprisselskab vil blive udtaget til strejke
- Ansatte i tysk flyselskab har nedlagt arbejdet
- Transportkoncern lægger milliarder til kvartalsresultat
- Datterselskaber's ansatte kan fortsætte på deres overenskomster
- Derfor skal du ikke hævne dig på SAS efter strejken
- Ny overenskomst gælder for alle piloter i SAS' selskaber

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst