Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Efterspørgslen efter brugte lastbiler er stigende

Onsdag 1. december 2021 kl: 13:37
Share  


Af: Redaktionen

Det går godt med salget af brugte køretøjer. Faktisk så godt, at der lige nu nærmest er udsolgt på de danske lagre. For at dække den store indenlandske efterspørgsel, har MAN Truck & Bus' TopUsed afdeling været i gang med at opkøbe lastbiler og varebiler på de samme eksportmarkeder, som man ofte benytter som afsætningskanal, når lagrene er for store. Den store efterspørgslen betyder nu, at MAN Truck & Bus åbner et nyt TopUsed center på Avedøre Holme i Storkøbenhavn

Efterspørgslen efter brugte lastbiler er stigende
Christian Weber er ansat som salgskonsulent i MAN Truck & Bus TopUsed-afdeling i Avedøre.
For at kunne betjene kunderne bedst muligt, har MAN Truck & Bus ansat Christian Weber, som ny salgskonsulent i TopUsed afdelingen i Avedøre, hvor MAN i forvejen har en Full Service filial med salg og service af nye lastbiler, varebiler og busser.


Christian Weber har et stort kendskab til både lastbiler og varebiler - og er klar til at tage en dialog med kunder, som overvejer at købe en nyere brugt last- eller varebil. Christian Weber vil ligeledes indgå i en tæt dialog med salgskonsulenterne hos MAN i Greve og Avedøre, når kundernes brugte køretøjer skal vurderes i forbindelse med en eventuel byttepris.


MAN Truck & Bus åbnede sit første TopUsed center i Padborg i 2017 for at øge fokus på salget af brugte køretøjer til danske slutkunder. Efterfølgende kom endnu et TopUsed center i Kolding som en naturlig disposition, da MAN i 2017 begyndte at markedsføre varebilen MAN TGE og derfor også begyndte at handle med brugte varebiler.


MAN TopUsed har i takt med et stigende indenlandsk transportmarked og den svære leveringssituation af nye køretøjer oplevet en stigende dansk efterspørgsel på brugte køretøjer. Det er denne udvikling, der danner basis for det nye TopUsed center hos afdelingen på Avedøre Holme.


Hos MAN er al handel med brugte lastiler, varebiler og busser samlet i én afdeling - MAN TopUsed. Traditionelt er det danske marked ikke stort nok til at kunne aftage samtlige brugte MAN-køretøjer, som handles ind og tages i bytte, når nye køretøjer sælges. Derfor er hele verden en handelsplads for afsætningen af de mange brugte MAN lastbiler, varebiler og busser. Af samme årsag var det i 2017 naturligt for MAN at placere hovedsædet for MAN TopUsed i Padborg, tæt ved den dansk/tyske grænse.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chauffør i bulgarsk lastbil gjorde sig uheldigt bemærket
- Første halvår viste fortsat fremgang for havnen i Aarhus
- Fynsk Vognmand har givet chauffør et nyt vogntog mellem hænderne
- Antallet af nyregistrerede el-lastbiler er mere end fordoblet
- Forskellen mellem første og andenpladsen blev 27
- Volvo Trucks ligger forrest efter syv måneder
- Franske varebiler skal kunne konverteres fra diesel og benzin til el
- Bilisterne har sat farten ned på motorvejene
- Link-trailer skal være en del af en distributionskæde
- Bestanden af 3,5 tons varebiler er vokset med 66 procent
- Bestanden af lette lastbiler svinder ind
- Amerikansk pakkedistributør vil købe udbyder af sundhedslogistik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst