Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Politiet skal se nærmere på vandflyver-selskab

Fredag 12. november 2021 kl: 06:29
Share  


Af: Redaktionen

Trafikstyrelsen har bedt politidirektøren hos Østjyllands Politi om at rejse tiltale mod Nordic Seaplanes Invest for afgivelse af urigtige oplysninger til Trafikstyrelsen i forbindelse med et tilsynsbesøg. Tilsynsbesøget blev udløst på baggrund af anonyme henvendelser om, at Nordic Seaplanes Invest bevidst skulle have undladt at efterleve sikkerhedsforanstaltninger

Trafikstyrelsen modtog tirsdag 27. maj 2021 og søndag 5. september i år anonyme henvendelser om, at Nordic Seaplanes Invest bevidst skulle have undladt at efterleve sikkerhedsforanstaltninger fastsat i de sikkerhedsplaner for Københavns Vandflyveplads og Århus Vandflyveplads, som Trafikstyrelsen havde og godkendt. Nordic Seaplanes Invest skulle i den forbindelse have anført urigtige oplysninger i dokumentationsloggen. 


På baggrund af henvendelserne gennemførte Trafikstyrelsen et tilsynsforløb af virksomheden med henblik på at afdække de pågældende forhold. 


I forlængelse af det gennemførte tilsynsforløb har Trafikstyrelsen indledt en almindelig påbudssag mod Nordic Seaplanes Invest. Påbudssagen hindrer ikke i sig selv virksomhedens fortsatte drift. 


Trafikstyrelsen desuden anmodet politidirektøren hos Østjyllands Politi om at tiltale Nordic Seaplanes Invest for at have overtrådt Luftfartslovens paragraf 150 e, stk. 3, der fastlægger en oplysningspligt til at meddele tilsynsmyndigheden enhver nødvendig oplysning af betydning for udøvelsen af tilsynet.


Trafikstyrelsen har ligeledes bedt anklagemyndigheden om at undersøge, om Nordic Seaplanes Invest har overtrådt Straffeloven ved at afgive urigtige oplysninger i den konkrete sag.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Norsk lavprisflyselskab får ny finansdirektør
- Forsvaret har fået to to-personers elektriske fly
- Flyselskab fra USA genoptager flyvninger mellem København og New York til maj
- Efterspørgslen efter afgange til USA stiger - flyselskab øger afgange
- Politiet skal se nærmere på vandflyver-selskab
- Lufthavn i Sydvestjylland får flyrute over Nordsøen
- Toldhund finder 5,7 millioner kroner gemt i to kufferter
- Norsk lavprisflyselskab fløj passgertallet højere oop
- Dansk rederikoncern vil købe Hamburg-speditør
- Logistik-koncern åbner tre kontorer i løbet af en måned
- Logistik-selskab med norsk ejer er blevet akkrediteret IATA Agent
- Nordjysk lufthavns nye salgs- og marketingdirektør er landet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst