Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportministeren på transportmesse takkede transportbranchen

Fredag 17. september 2021 kl: 08:50
Af: Redaktionen

Traditionen tro blev transportmessen i Herning, som vi omtalte torsdag, åbnet med en række taler, inden den røde snor blev klippet og dørene slået op til haller og udendørsområder fyldt med lastbiler, varevogne, dozere og dumpere. Årets transportmesse kører parallelt med messen Entreprenør & Håndværk (E&H) de næste to dage

Inden transportminister Benny Engelbrecht (S) klippede snoren til de to messer havde han takket den samlede transportbranche for at holde hjulene i gang gennem corona-tiden og roste alle for at skabe to messer med så kort varsel.


- Tak til alle arrangører, aktører, interessenter og virksomheder, som er her i dag. Godt I er med - godt I vil være med. Jeg er utrolig glad for at være her, sagde Benny Engelbrecht.


En vedvarende opbakning
Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen sendte i sin åbningstale også en tak til alle involverede parter for deres store - og vedvarende - indsats og engagement. Han kastede samtidig et personligt tilbageblik på de to messers arnested: hi-messen, der slog dørene op for første gang i 1963.


- For den ene af dagens messer - Transport - startede historien i 1988, hvor jeg som yngre projektleder kunne glæde mig over opbakningen fra branchen til en stor indendørs messe. I dag glæder jeg mig over den fortsatte opbakning gennem de mange år, lød det fra Georg Sørensen, der fortsatte:


- For E&H i sin nuværende form lød startskuddet i 2012, og vi byder i dag velkommen til den fjerde store og stærke arbejdende messe med masser af aktiviteter - Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen.


Prestigefyldte priser
På åbningsdagen kunne de besøgende overvære uddelingen af to priser. 
Den nyindstiftede "Maskinleverandørernes Nyhedspris", der fremhæver de mange verdens-, danmarks- og firmanyheder på E&H, gik til Nicolaisen & Larsen for virksomhedens elektriske teleskoplæsser JCB 525-60E. 
Den Grønne Transportpris, som vognmandsorganisationen DTL og Jyske Finans står bag, blev overrakt til Arla Foods for virksomhedens forsøg med el- og gaslastbiler.


I løbet af de tre messedage afvikles også to danmarksmesterskaber, når Danmarks bedste transportlærlinge samt Danmarks bedste entreprenørmaskinmekanikerlærlinge skal findes.


Transportmessen 2021 byder på 280 udstillere i 14 haller, der svarer til 80.000 kvadratmeter overdækket messeområde, mens E&H præsenterer 120 udstillere fordelt på 85.000 kvadratmeter udendørs messeområde. 
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportmesse tiltrak 23.681 transportfolk
- Transportministeren på transportmesse takkede transportbranchen
- Mejeri-koncern kører fra Herning med Den Grønne Transportpris 2021
- Italiensk lastbilproducent har danmarkspremiere på flere biler i Herning
- Transportministeren klippede messesnoren
- Transpormessen i Herning er i gang
- Transportministeren åbner transportmesse i Herning
- Svensk busproducent satser stadig på biogas i den grønne omstilling
- Lastbilproducent præsenterer nyhed med svingdør
- Olieselskab præsenterer nye truckanlæg på transportmessen i Herning
- Flere lastbiler medbringer en el-truck
- Fremtidens mobilitet og bæredygtig innovation er med på transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst