Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportministeren åbner transportmesse i Herning

Tirsdag 14. september 2021 kl: 02:00
Share  


Af: Redaktionen

Torsdag 16. september foretager transportminister Benny Engelbrecht (S) den officielle åbning af Transport 2021 i MCH Messecenter Herning. Transport 2021, der er den 16. i rækken af transportmesser i Herning, byder denne gang byder på over 275 udstillere fordelt på 80.000 kvadratmeter overdækket messeareal. Udstillerne dækker det meste fra lastbil-, bus- og varebilsimportører til trailer-, IT- og værkstedsleverandører. Messen er åbnet i dagene 16. - 18. september

Transport 2021 afholdes denne gang sideløbende med den udsatte udendørs messe Entreprenør & Håndværk, som ministeren åbner ved samme lejlighed. 


Udstillerlisten på Transport 2021 tæller blandt andre Sawo, Palfinger, Besko, Lastas og VM Tarm, men også de store lastbilimportører DAF, Iveco, Mercedes-Benz, Scania og MAN.


- Vi sætter stor pris på opbakningen og glæder os over, at branchen bakker så flot op om Transport-messen som mødested for hele branchen. De mange udstillere er i disse dage i fuld gang med forberedelserne i hallerne, og de besøgende kan glæde sig til tre dage med en bred vifte af aktiviteter, hvor man både kan sparke dæk og hente høj faglig viden på blandt andet konferencerne og udstillingerne. Derudover medtager udstillerne selvfølgelig en masse spændende produkter og nyheder, siger projektleder Nikolaj Jørgensen.
 

Stort aktivitetsprogram
Foruden de godt 275 udstillere, som fylder 14 haller i MCH Messecenter Herning, kan de besøgende se frem til at opleve en række aktiviteter på årets messe. I området og på konferencen Grøn Transport kan man få et indblik i den grønne omstilling af den tunge transport, mens Danske Speditører afholder konferencen Fremtidens Logistik med en række foredragsholdere, som sætter fokus på både muligheder og udfordringer inden for digitalisering og klima i logistikbranchen.
 

Transport 2021 byder også på DM for Transportlærlinge, hvor chauffør- og lagerlærlinge dyster om DM-titler fredag 17. september. Endeligt vil besøgende også kunne opleve aktiviteter som Lastbiler for Børn, Show Trucks, RC Trucks, veteranlastbiler og meget mere.


Transport-messen gennemføres 16.-18. september 2021 og afholdes denne gang sideløbende med Entreprenør & Håndværk. Transport 2021 arrangeres af MCH i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Genanvendeligt materiale bliver bragt med trailer med gående gulv
- Vognmandsformand fylder 50 år
- Pulje til grøn erhvervstransport åbner for ansøgninger
- Lastbilchauffør var en af fire priste helte fra hverdagen
- Transportorganisation efterlyser en mellemvej i den grønne omstilling
- Danske vognmænd hos transportkoncern får mere for deres kørsel
- Foderstofvirksomhed på Mors bygger pakhuse i Limfjordshavn
- Danmarks største fiskerihavn ligger fortsat på toppen
- Vognmand øst for Roskilde har fået ny fire-akslet forvogn
- Tung transport har brug for ambitiøse grønne mål
- Rapport kommer med fem anbefalinger til nul-emission fra vare- og lastbiler
- Fredag 14. januar 2022 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst