Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Gaslastbiler og ny hollandsk model er blandt trækplastrene på transportmesse

Tirsdag 10. august 2021 kl: 12:52
Af: Redaktionen

Når årets transportmesse åbner i MCH Messecenter Herning 16.-18. september 2021 kan man blandt andet se gaslastbiler hos Iveco North Europe & Baltics og den nyeste store lastbilmodel hos DAF Trucks Danmark A/S. Derudover viser virksomheder indenfor trailers og dæk - eksempelvis HFR-trailer, BP Trailer og Bridgestone - hvad de har på grogrammet

Hos BP Trailer sidstnævnte glæder man sig på linie med mange andre over udsigten til at komme på messe igen


- Vi ser frem til igen at kunne mødes fysisk med kunder og samarbejdspartnere samt se nye spændende produkter hos vores kollegaer i branchen. Det har været en periode på halvandet år, som har været meget frustrerende for en branche, som har været vant til at leve på opsøgende arbejde. Det fysiske møde med kunden har altid været en hjørnesten i salget af produkter til transportbranchen, så vi ser meget frem til at deltage på Transport 2021, siger Jens Erik Platz, der er direktør for BP Trailer.


Også hos HFR-Trailer hilser man muligheden for at komme ud og mødes ansigt til ansigt på Transport-messen meget velkommen.


- Vi ser frem til endelig at kunne mødes med branchen igen. Vi har været "fast inventar" på Transport-messen siden 1988, og for os er det en relationsskabende messe, hvor vi får mulighed for at møde branchen i øjenhøjde. Vi har savnet messen og bakker naturligvis op om den, siger Ulrik Frederiksen, der er administrerende direktør, HFR-Trailer.


Hos Iveco vil man blandt andet have fokus på grønne og digitale løsninger.


- Vi viser et stort udbud af vores gaskøretøjer fra det lettere til det tunge segment. Ved at vælge gas som brændstof kan man opnå 95 procent færre partikler, 95 procent mindre CO2-udslip med biogas, 90 procent mindre NOx - og man får tilmed en rækkevidde på op til 1.600 km samt maut-fritagelse i Tyskland ved køretøjer over 7,5 ton, siger Kåre Neergaard, der er Business Line Manager hos Iveco North Europe & Baltics.


Derudover vil Iveco vise de seneste nyheder, som inkluderer den nye offroad-model over 16 tons, Iveco T-WAY, samt landevejsmodellen Iveco S-WAY. Desuden har de også Danmarkspremiere på den nye varebil Iveco Daily.


- Alle er de spækket med nye digitale løsninger, som gør chaufførens hverdag lettere, sikrere og mere effektiv; blandt andet har vi startet et samarbejde med Amazon, så vi kan tilbyde den stemmestyrede tjeneste Alexa i alle vores nye køretøjer, siger Kåre Neergaard videre.


Hos DAF Trucks Danmark A/S ser man også frem til at fremvise den nyeste generation af lastbiler:


- Vi ser naturligvis frem til for første gang at vise vores fantastiske New Generation DAF-lastbiler frem på dansk jord på Transport 2021. De er helt nye og de første på markedet til at udnytte EU's nye dimensionsregler, fremhæver Rita M. Hansen, der er Marketing & Office Manager hos DAF Trucks Danmark A/S.


- Transport-messen giver alle i hele branchen muligheden for at få ny og opdateret viden - lige fra vognmænd, chauffører, producenter og opbyggere til interesseorganisationer og myndigheder. Det er uhyre vigtigt for os som producent at vise, at vi forsøger at komme hele vejen rundt, siger hun videre.


Også dæk-koncernen Bridgestone dækker sig ind med flere nyheder på Transport 2021.


- Vi medbringer det nye Bridgestone Duravis-dæk, der har fokus på lav rullemodstand. Derudover vil vi præsentere FuelCare-beregningsværktøjet, der kan spare flåderne for tusindvis af kroner årligt. Og så viser vi også det sidste nye inden for mobilitet i samarbejde med Webfleet Solutions. Vi glæder os til endelig at møde alle vores gode kunder igen, siger Lotte G. Bodilsen, der er Marketing Manager hos Bridgestone.
Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Folketinget har ændret postloven
- Private aktører har både evnen og viljen
- Renovationsbil med tre aksler har gearkasse med automatiseret gearskifte
- Fransk dækproducent har 100 års erfaring med regummiering
- Aarhus-studerende vil mindske ensomhed for lastbilchauffører
- Bedst for klimaet, hvis I bliver i forhandlingsrummet
- Viborgvirksomhed med fokus på transportinformationer vandt initiativpris
- Pakker fylder op hos købmænd og på tankstationer efter Black Friday
- Faldende efterspørgsel udløser fyringer af konsulentansatte på førerhusfabrik i Nordsverige
- Tip-kærre er bygget til transport af asfalt
- Kvindelig bilist kørte med sommerdæk på vintervej - og snurrede rundt foran lastbil
- Vognmand i Aalborg har fokus på opsamling af gods - og dataopsamling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligstKlik venligst