Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportvirksomhed i Hvidovre får nyt moderselskab

Tirsdag 4. maj 2021 kl: 17:00
Share  


Af: Redaktionen

NTG Nordic Transport Group, der har hovedsæde i Køge og datterselskaber i flere lande, har indgået en aftale med ejerne Neptun Transport A/S om køb af 75 procent af aktierne i Neptun Transport A/S, der blev etableret i Hvidovre i 1990. Neptun Transport har specialiseret sig inden for vejtransport mellem Skandinavien og Østeuropa, Balkanlandene, Tyrkiet og Mellemøsten. Dertil kommer en oversøisk afdeling med aktiviteter inden for sø- og lufttransport og projektlast

I regnskabsåret, der sluttede 30. april 2020, havde Neptun Transport A/S en omsætning på omkring 175 millioner kroner og et overskud på 9 millioner kroner.


- Jeg er glad for at byde en anden velkendt og velrenommeret dansk speditør velkommen til NTG. Købet af Neptun udvider vores kapaciteter i Østeuropa og Mellemøsten, og det tilføjer værdifuld ekspertise inden for transport af farmaceutiske og bioteknologiske varer. Jeg ser frem til at videreudvikle Neptun sammen med to af de stiftende og administrerende direktører, der vil forblive fuldt involveret i forretningen og den fremtidige værdiskabelse af virksomheden og resten af ​​Neptun-teamet, siger Jesper Petersen, der er administrerende direktør for Road & Logistics division hos NTG.


Efter afslutningen af ​​transaktionen fortsætter Neptun som et selvstændigt datterselskab af NTG i overensstemmelse med principperne i NTG's partnerskabsmodel. Peter Svendsen og Jakob Pedersen, der etablerede Neptun Transport A/S og er administrerende direktører i virksomheden, fortsætter som administrerende direktører, hver med et bevaret indirekte ejerskab på 12,5 procent.


Aftalen blev indgået 3. maj og ventes endeligt afsluttet i første halvår med forbehold af godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Korsør-vognmand kører med dobbeltdæk i nedbyggede trailere
- Truck-center får ny direktør
- Vognmand i Greve får sidste del af ordre
- Vejtransportorganisation har flere modulvogntog på det europæiske vejnet på ønskesedlen
- Transportorganisation genvalgte formand
- International vejtransport-organisation havde citylogistik på dagsordenen
- Nye faciliteter og havneudvikling med bæredygtigt mål skal ruste havn til fremtiden
- Årets første fire måneder ligger over samme periode sidste år
- 324 nye lastbiler over 16 ton blev registreret i april
- Lastbilbestanden er vokset i den tunge ende siden årsskiftet
- Vognmand i Nørresundby kører ud med nyt vogntog
- Facebook-gruppe samler ind til de tre involverede

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst