Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

110 lufthavnsmedarbejdere risikerer at blive fyret

Tirsdag 18. august 2020 kl: 17:09
Af: Redaktionen

Følgerne af indsatsen mod spredning af corona-virus betyder, at færre rejser med fly. Det resulterer nu i, at Aalborg Lufthavn tilpasser sin organisation til en tid med færre flyrejsende og behov for færre medarbejdere. I tal svarer det til, at lufthavnen påtænker at fyre 110 medarbejdere, svarende til 75 årsværk ved udgangen af august. Da den samlede arbejdsstyrke i Aalborg Lufthavn er i dag på 282 medarbejdere varer det til en nedskæring af medarbejdertallet på knap 40 procent

Ledelsen i Aalborg Lufthavn konstaterer, at flytrafikken i Aalborg Lufthavn er tæt på halveret i forhold til det budgetterede i 2020, og at der tidligst i april næste år vi komme yderligere flytrafik. Den aktuelle nedskæring sker for at sikre lufthavnens drift og økonomi til fremtiden.


- Vi har gjort brug af lønkompensationsordningen, og gør det stadig frem til 29. august. Det er en ordning, som har været værdsat, da vi i den periode har kunnet holde på vore medarbejdere samtidig med, at vi har fået større viden om, hvordan flytrafikken kommer til at se ud i fremtiden, siger direktør i Aalborg Lufthavn Søren Svendsen.  


- Med den viden vi har nu, og når lønkompensationsordningen ikke bliver forlænget yderligere, ser vi os nødsaget til at tilpasse organisationen og vores omkostninger til den trafik vi har, og forventer at få i den nærmeste fremtid. Det gør vi først og fremmest for, at Aalborg Lufthavn også fremover kan være én af det nordjyske erhvervslivs vigtigste medspillere, Hver og én medarbejder har haft betydning for lufthavnens succes, siger han videre.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst