Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Energiselskab åbner første vaskehal til lastbiler

Mandag 18. maj 2020 kl: 12:20
Share  


Af: Redaktionen

Energiselskab åbner første vaskehal til lastbiler
Ved vaskehallen ligger der også etableret en OK Truck Diesel-station. Den blev anlagt sidste år. (Foto: Ole Hartmann Schmidt)

Energiselskabet OK åbner i begyndelsen af juni officielt sin første OK Truck Vask. Det nye vaskeanlæg ligger ved transportvirksomheden Alex Andersen Ølund’s domicil på Logistikvej ved Odense Sv tæt ved den fynske motorvej. Ved siden af vaskeanlægget ligger en OK Truck Diesel station, så man både kan tanke og vaske på samme adresse ved afkørsel 52

- Det skal være nemt at tanke hos OK - og det skal være nemt at bruge den nye vaskehal til lastbiler, siger OK’s kædechef Henrik Guldmann i anledning af åbningen af vaskehallen ved Odense.


Den nye og første OK Truck Vask ligger ved Alex Andersen Ølunds nye domicil på Logistikvej ved Odense Sv, hvor OK i 2019 åbnede en Truck Diesel station. Dermed kan man snart både tanke diesel og AdBlue samt vaske sit køretøj på adressen. OK forventer, at åbne vaskehallen til de tunge køretøjer i begyndelsen af juni.


- Alle vores transportkunder er selvfølgelig velkomne til at tanke og vaske ved den nye station, men vi tænker, at det er mest oplagt for de vognmænd, som i forvejen kører i lokalområdet, siger Henrik Guldmann. 
Forvogne med eller uden påhængsvogne, trækkere med og uden trailere samt modulvogntog kan vaskes i den nye vaskehal. Visse vogntyper, som eksempelvis tankvogne, kan ikke vaskes i hallen.


Der er opført to vaskehaller – den ene med automatisk vask og den anden med manuel vask.


- Vi ser helt klart tidsbesparelsen som en af de største fordele ved den nye vaskehal, siger Henrik Guldmann.


I den automatiske vaskehal indlæser chaufføren kort, vælger vask og kører bilen igennem. En vask tager ca. 8 - 10 minutter med forvogn og eventuel trailer. Så der er altså en væsentlig tidsbesparelse i forhold til de fleste vaskehaller. Vaskeprogrammet er ”Nordisk vask”, og det betyder, at kører man eksempelvis særlig meget i Norge, er vasken ekstra god i forhold til asfaltrester.


Den manuelle vask kan man vælge at benytte som den eneste eller forud for den automatiske vask, hvis bilen har brug for en ekstra grundig omgang. På den manuelle bane vaskes der med lanser, koldt og varmt vand. Her vasker chaufføren selv bilen.


Kunderne kan bruge deres OK Truck Diesel-kort som betaling, og ligesom man kan følge tankningerne på kundesiden ”MinOK”, kan man også se vaskene her.


Opførslen af vaskehallen i Odense har givet værdifuld erfaring til lignende projekter, og OK forventer at kunne åbne flere vaskehaller til lastbiler i fremtiden.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportøkonomisk forening har fået ny formand
- Polske mænd havde stjålne cykler med i lastbilen
- Arbejdsgiverorganisation genvælger bestyrelse
- Politiet udskrev knap 1.500 bøder til cyklister og knallertkørere
- Motorfærge har fået rotorsejl
- Antallet af døde i trafikken er uændret
- Anden bølge kan som økonomisk krise ramme os hårdere
- Energi-projekt får moralsk støtte af transportorganisationer
- Fossile brændstoffer skal støtte brint-tanken med 25 øre pr liter
- Projekt i København skal producere bæredygtige brændstoffer til transportområdet
- Uafklaret skilsmisse udløser bekymring på transportområdet
- Dansk eksport og arbejdspladser skal have støtte til at holde kursen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst