Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tysk kombi-operatør udvider direkte forbindelse til Østersø-færgerne

Søndag 12. januar 2020 kl: 10:00
Share  


Af: Redaktionen

Fra mandag 17. februar stiger antallet af togafgange for løstrailere, containere og veksellad mellem Duisburg-Ruhrort Hafen i Lübeck-Skandinavienkai markant. Kombioperatøren kombiverkehr peger på, at stigningen i hyppigheden af ​​afgange vil øge speditører og logistikvirksomheder mulighed for at få deres forsendelser transporteret mere miljøvenligt i korridoren mellem Ruhr-distriktet og havnen i Lübeck i Tyskland

Togforbindelsen, der i dag har gennemsnitligt ti afgange om ugen i hver retning i løbet af året, vil køre op til tre gange på bestemte dage i hver retning mellem Lübeck og Duisburg. Togforbindelsen kører fra Duisburg fra mandag til lørdag og fra Lübeck fra mandag til søndag.


Det forventes, at lukketiden for modtagelsen af gods til de nye tog vil være klokken 12.00 middag i Duisburg, og at de vil nå Lübeck inden midnat samme dag. I den modsatte retning vi lde nye togforbindelser have en afgang om aftenen og en om natten (anslået lukketid for modtagelse af gods vil være klokken 02.00. Togen fra Lübeck vil nå Duisburg hen på morgenen. 


Stigningen i frekvensen af ​​togafgang til 15 om ugen i hver retning betyder, at kunderne ikke kun vil drage fordel af væsentligt hurtigere transport på de direkte forbindelser, men også fra optimerede overførselstider i internationale gateway-tjenester via Duisburg. 


Med de nye forbindelse vil man kunne drage fordel af færgeforbindelserne til Sverige klokken 02.30, hvor løstrailere, containere eller veksellad vil kunne være klar til afhentning i Malmø eller Trelleborg den følgende morgen.
Forskellige færgeoperatører sejler fra Skandinavienkai til og fra Norge, Finland og Østersøregionen. 


Togforbindelsen mellem Lübeck og Duisburg supplerer de eksisterende direkte togforbindelser mellem Lübeck og Ludwigshafen samt Hamburg-Billwerder, der har forbindelser til etstort antal nationale terminaler.Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Arbejdstilsynet tager igen på tilsyn
- Godstransporten via havn i Nordvestvendsyssel er sejlet frem gennem corona-tiden
- Færgerederi forbereder sig til at sejle med passagerer igen
- Transportkoncern forbinder Kina og Europa med landevejstransport
- Transportfond uddeler 832.000 kroner
- Feeder-rederi åbner ugentlig forbindelse mellem Rotterdam og St. Petersburg
- Holstebro-vognmand ruller ud med trailer - og ruller presenning over lasten
- Betalingsfrister forlænges og giver virksomheder over 100 milliarder kroner ekstra likviditet
- Coronakrise giver økonomisk tilbageslag i 2020
- Norsk transport- og logistik-koncern har taget ny terminal i brug
- Lastbilkoncern lancerer europæisk finansieringsprogram
- Belgisk og fransk politi anholder 26 personer for menneskesmugling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst