Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fordæk på lastbil sprang - 500 meter autoværn blev ødelagt

Tirsdag 31. januar 2023 kl: 12:53
Af: Redaktionen

Mandag aften lidt efter klokken 19 kom en 37-årig lastbilchauffør fra Store-Heddinge kørende i sydlig retning ad Odsherredvej ved Tuse nord for Holbæk, da det ene fordæk på lastbilen sprang og han mistede kontrollen over lastbilen, som endte med at holde i det modgående spor. I forbindelse med uheldet var en personbil kørt af vejen

Da politi og redningsmandskab kom til stedet, kunne de konstatere, at den forulykkede lastbil holdt i det nordgående spor på Odsherred lige nord for rundkørslen ved afkørsel 20 Holbæk V, hvor den var standset efter uheldet. En personbil holdt på græsarealet mellem selve vejen og tilkørselsrampen.


Hverken føreren af lastbilen eller personbilen var kommet til skade ved uheldet, som medførte et større oprydningsarbejde, da lastbil ved uheldet havde ramt og ødelagt ca. 500 meter autoværn.


Den personbil, der blev involveret i uheldet, blev ført af en 27-årig mand fra Asnæs, som kom kørende i nordlig retning og derfor måtte foretage en undvigemanøvre til højre for at undgå sammenstød med lastbilen. Føreren af personbilen kørte derfor ind over den skrå græsrabat ved tilkørselsrampen og standsede her uden at være blevet ramt.


Rednings- og oprydningsarbejdet foregik frem til omkring klokken 23.30. Politiet oplyser at der de næste dage vil være nedsat hastighed ved uheldstedet, da det ødelagte autoværn mellem de modsatretttede vognbaner skal reetableres.


Politiet har optaget rapport om uheldet og afventer resultatet af færdselsafdelingens undersøgelser af lastbilen og dens takograf.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst