Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk flyselskab fløj med flere i juli og kom tæt på før corona-tiden

Torsdag 4. august 2022 kl: 10:51
Share  


Af: Redaktionen

Lavprisflyselskabet Norwegian fløj i juli med over 2,2 millioner passagerer, hvilket er det højeste tal siden tiden før corona-virusset ankom til Europa. Norwegian oplyser, at regulariteten var på 99,7 procent, mens belægningsgraden var på knap 95 procent, hvilket er højeste belægningsgrad i flere år

- Det har været en god sommer for Norwegian. Vi havde den højeste belægningsgrad i mange år i juli, og vi gennemførte tæt på alle flyvninger til trods for mange og store udfordringer for flytrafikken i Europa. Jeg er meget imponeret over mine kolleger og deres engagement for kunderne. Det har været helt afgørende for, at vi har kunnet levere så gode resultater denne sommer, siger Geir Karlsen, der er koncernchef i Norwegian.


I juli i år fløj Norwegian med 2.206.424 passagerer mod 695.830 i juli 2021. Belægningsgraden var på 94,5 procent. Kapaciteten (ASK) var 3.322 millioner sædekilomenter, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var på 3.139 millioner sædekilomenter - en stigning på 27 procent fra juni. 


Punktligheden, der er et mål på antallet af afgange inden for 15 minutter efter ordinær tid, var i juli på 62,2 procent. Alligevel landede 93 procent af flyvninger til planlagt tid eller indtil én time senere. I juli havde Norwegian i gennemsnit 70 fly i drift, og 99,7 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført.


I juli indgik selskabet aftaler med både Widerøe og Norse Atlantic Airways med det mål at blandt andet kunne etablere billetsamarbejde og forenkle rejserne for kunderne.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Nordjysk lufthavn får direkte flyforbindelser til Spanien
- København får to flyselskaber på rute til New York
- Im- og eksporten faldt i september
- Direkte rute fra København til New York fortætter ind i vinterprogrammet
- Lufthavn på Djursland for rute til spansk Middelhavsø
- Lavprisflyselskab lancerer 10 nye ruter fra Danmark
- Importkontrollen bliver skærpet for fragt med skib, vej og tog
- Toldere har tilbageholdt over 160.000 ulovlige piller i år
- Passagertallet i lufthavn på Amager steg i oktober
- Jysk lufthavn får nyt flyselskab på afgangstavlerne
- Skandinavisk flyselskab fløj med 1,93 millioner passagerer
- Lufthavnen i København viser atter overskud efter to år med underskud

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst