Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lufthavn på Bornholm får ny leverandør af brændstof

Mandag 7. marts 2022 kl: 11:11
Share  


Af: Redaktionen

Trafikstyrelsen har indgået en aftale med DCC & Shell Aviation om, at selskabet fra tirsdag 5. april overtager levering af brændstof til fly og helikoptere i Bornholms Lufthavn. Hidtil har det være BP, der har stået for leverancen af brændstof til lufthavnen, mens den kontrakt udløber 4. april i år

Den nye aftale med DCC & Shell Aviation, der er Danmarks største leverandør af flybrændstof, betyder, at selskabet fra 5. april vil stå for at levere alt brændstof til fly og helikoptere i Bornholms Lufthavn. 


- Vi har fået en rigtig god og fleksibel løsning med DCC & Shell Aviation, der betyder at fly, forsvaret og redningshelikoptere også fremover er sikret tankningsmuligheder i Bornholms Lufthavn, når der er behov for det, siger lufthavnschef, Jimmi Holm Hansen, som bliver suppleret af Ulrik Brendstrup, der er direktør i DCC & Shell Aviation.


- Vi er i forvejen med til at sikre driften af kritisk infrastruktur og brændstofforsyninger i de danske lufthavne. Derfor er vi også glade for, at vi sammen med Trafikstyrelsen har fundet en god model for at drive forsyningerne af flybrændstof til Bornholms Lufthavn og dens forskellige aktører i fremtiden, siger Ulrik Brendstrup.


Aftalen betyder, at DCC & Shell Aviation etablerer og driver et nyt, midlertidigt tankanlæg baseret på en mobil tank med stor brændstofkapacitet til rådighed. Det nye beredskab får dermed fremover ansvaret for at tanke fly og helikoptere i landets østligste lufthavn. Aftalen indebærer også, at mindre private fly får mulighed for at tanke i Bornholms Lufthavn. 


Trafikstyrelsen undersøger sideløbende, om det på sigt giver mening at etablere et nyt stationært tankningsanlæg i lufthavnen, som kan erstatte det nuværende anlæg.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Amager omsatte for halvanden milliard kroner på seks måneder
- Norsk flyselskab fløj med flere i juli og kom tæt på før corona-tiden
- Midtjylland får fragtforbindelse over Atlanten
- Tysk flyselskab åbner for bæredygtig transport
- Passagertal i juli kom tæt på 2019-højden
- Norske lufthavne betjente 5,1 millioner passagerer i juni
- Spansk flypersonale i irsk lavprisselskab vil blive udtaget til strejke
- Ansatte i tysk flyselskab har nedlagt arbejdet
- Transportkoncern lægger milliarder til kvartalsresultat
- Datterselskaber's ansatte kan fortsætte på deres overenskomster
- Derfor skal du ikke hævne dig på SAS efter strejken
- Ny overenskomst gælder for alle piloter i SAS' selskaber

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst