Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lastbilproducent præsenterer nyhed med svingdør

Fredag 10. september 2021 kl: 12:58
Share  


Af: Redaktionen

Lastbilproducent præsenterer nyhed med svingdør

Den svenske producent af lastbiler og busser, Scania, er ligesom de omkring 270 andre udstiller på den kommende transportmesse i Herning i dagene 16. - 18. september ved at gøre klar til at vise et udpluk af det nyeste. På sin stand i Hal D vil Scania eksempelvis have Danmarks-premiere på sin nye CityDoor, der er en fuld glassvingdør i passagersiden som åbner ind i førerhuset

Derudover kan man på standen finde en R 630 XT specialiseret til krævende entreprenørkørsel, og en R-model med Scania's nye V8-motor og  nye gearkasse, hvor skifte-strategien er tilpasset, så motoren kører med under 1000 omdr. pr minut ved cruising på plan vej.


Udstiller også i andre haller
Udover flere udgaver af biogas-biler, vil man i Hal E finde Scania's bud på forskellige batterielektriske biler. Blandt andet kan man opleve en L25 B4x2 BEV distributionsbil med kølekasse og batteridrevet kølemaskine. Man vil også kunne få mere at vide om fordele, økonomi og egenskaber med de forskellige elektriske drivsystemer; HEV (Hybrid), BEV (Batterielektrisk lastbil) og ikke mindst om lade-stationer til PHEV og BEV.


Rundt omkring på messen vil man kunne finde andre Scania'er - eksempelvis en fire-akslet R 730 med kran samt flere trækkere opbygget af Scania's egen opbygger-afdeling. Den seneste Scania V8 770 er også med i den helt store udgave, der til daglig køres af Max Hunt - kendt fra blandt andet YouTube. Den vil man kunne se i Hal B, hvor Max Hunt har sin egen stand.


Hos Scania Fleet Management vil man kunne få en orientering om Scania's løsning til GPS-kortvisning af bilerne, detaljeret brændstofopfølgning, automatiseret fartskriver-service samt "geo fence-funktioner", der er ved at finde deres vej ind til blandt andet automatisk hastighedsbegrænsning ved bykørsel eller omskiftning til elektrisk drift for en hybrid-lastbil, der nærmer sig en kundedefineret “silent-zone”.


Scania Finans kommer på messen med en ny kampagne på GAP-forsikring, der kan spare vognmanden for væsentlige ekstra udgifter i tilfælde af, at uheldet er ude og lastbilen totalskades. Derudover kan Scania Finans' folk også fortælle om Scania's lastbilforsikring, hvis man kører i enten en ny eller en brugt Scania.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Godstransporten over Øresundsbron nåede nye højder
- Transportmand skifter karriere - skal til at bruge en hammer
- Det er er i orden at lade arbejdsmarkedets parter stå for kontrollen
- Transportør med franchisetagere som chauffører fortsætter med at køre mad ud i København
- Direktør for brancheorganisation på transportområdet siger farvel
- Tysk transport- og logistikkoncern tager gas på dieselbiler i Finland
- Der er et presserende behov for flere lastbil-rastepladser
- Transportkoncern sætter flere biogaslastbiler ind i Danmark
- Medarbejdere hos tankvognsproducent cykler mere
- Færdselsstyrelsen lægger nye fortolkningsbidrag til køre- og hviletidsområdet frem på nettet
- Tyske lastbiler kører nu og i fremtiden
- Dagligvarerne kommer med elektriske biler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst