Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk logistik-koncern etablerer nyt distributionspunkt i Aalborg

Tirsdag 22. juni 2021 kl: 12:33
Af: Redaktionen

Til efteråret flytter logistik-koncernen Bring, der er ejet af det statslige norske postvæsen Posten Norge AS, ind i erhvervsparken ved Østhavnen i Aalborg. Øget vækst og stigende efterspørgsel på e-handel er blandt årsagerne til, at Bring har underskrevet en lejeaftale om nye lager- og distributionsfaciliteter med Port of Aalborg

Lejeaftalen omfatter 2.000 kvadratmeter lager- og distributionsfaciliteter i en af Port of Aalborgs nye lagerhaller, som fremadrettet bliver en central del af logistikvirksomhedens nordjyske distributionsled.


- Vi er først og fremmest glade for, at aftalen er faldet på plads. Vi har gennem længere tid været på udkig efter en lokation til et nyt distributionspunkt, der skal dække vores aktiviteter i hele Nordjylland. Og her har erhvervsparken ved Østhavnen vist sig som en ideel placering, siger distributionschef hos Bring Danmark, Johnnie Guldbrandt. 



Foruden at styrke Bring's tilstedeværelse i Nordjylland, skal det nye distributionspunkt også sætte yderligere skub i Bring's udvikling inden for e-handel og ambitioner på klimaområdet.

Blandt andet er bygningen nyopført og gearet til opladning af elbiler, hvilket passer til Bring's vision om, at både transportmidler og distributionscentre i 2025 skal køre på vedvarende energikilder.



- Vi flytter ind lige inden Black Friday og julen, der er vores travleste tid på året, så vi får optimale forudsætninger for at yde god service for vores nordjyske kunder, lyder det fra direktør for e-handel og logistik hos Bring Danmark, Per Buus.


Aftalen mellem Port of Aalborg og Bring træder i kraft 1. november 2021.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst