Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
FJERNBUSOPERATØR:

Shuttlebusser skal redde Kristi himmelfartsferien

Onsdag 12. maj 2021 kl: 15:13
Share  


Af: Redaktionen

Da S-Regeringen tirsdag besluttede at forlænge restriktionerne for fjernbusserne, måtte der tænkes hurtigt hos Kombardo Expressen på Bornholm, da mange er på vej til øen på kristi himmelfartsferie. Når kun hvert andet sæde må sælges i busserne giver det store udfordringer. Kombardo Expressen sætter derfor shuttlebusser bliver ind fra Bornholm i den kommende weekend

- Når landet er i gang med at åbne, så stiger interessen altså også for at komme hjemmefra og få nogle oplevelser. Derfor er begrænsningen på busserne selvfølgelig en udfordring på den måde, at vi har flere rejsende, end vi kan komme i busserne, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Og da interessen for at komme til Bornholm i bil også er stor omkring Kristi himmelfart, er løsningen med flere busser på færgens vogndæk ikke en mulighed. I stedet kører der shuttlebusser mellem Rønne og København på de store hjemrejsedage i den kommende weekend.


- På den måde kan vi tilbyde gæsterne deres tur til Bornholm og samtidig overholde kravet om kun at sælge halvdelen af sæderne i bussen, siger Jesper Skovgaard.


Gæsterne på shuttlebussen tjekker ind i terminalen i Rønne og går ombord på hurtigfærgen. I Ystad går de fra borde og bliver hentet af en ny bus, som tager dem med til København.


Shuttlebusserne sættes ind på afgange fra Rønne både lørdag og søndag. De rejsende får direkte besked om, hvordan de kommer ombord.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Taxi-selskab sender el-taxier til Bornholm for at hjælpe ved Folkemødet
- DSB sætter en millioner orange-billetter til salg
- Borgere i Danmark pendler længere og længere
- Færre bilister er blevet taget for at overtræde fartsgrænserne
- Norgesfærger skal have strøm fra land
- Nattoget kører igen efter syv års pause
- Reklamebureau skal hjælpe med at markedsføre offentlig transport
- Rejsepasset bliver sat til salg tirsdag
- Favrskov kommune får ny plan for den kollektive trafik
- Silkeborg kommune får ny kollektiv trafikplan med blandt andet Plustur
- Færgeselskaberne kan gøre klar til sommerpakken
- Trafikselskaber får fuld kompensation for 2021

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst