Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Energiselskab åbner ny truck-tank på Midtfyn

Fredag 9. april 2021 kl: 16:00
Share  


Af: Redaktionen

Torsdag 15. april holder energiselskabet Cirkle K "fødselsdag" for et nyt truckanlæg i Ringe på Midtfyn. Cirkle K fremhæver, at det nye truckanlæg skal ses som en udvidelse af selskabets netværk af tankstationer med nye og bedre tankningsmuligheder for virksomheder og chauffører på Midt- og Sydfyn. På anlægget kan der ud over dieselolie også tanke AdBlue, der er nødvendig for at de nyeste lastbiler kan køre og leve op til miljø-kravene

- Hos Circle K ser vi flydende brændstoffer som en del af den fremtidige løsning på den tunge transport. Derfor er vi glade for, at vi sammen med vores søsterselskab INGO kan tilbyde vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer forbi Ringe. Investeringen er fremtidssikret, da tankanlægget også vil kunne føre HVO diesel samt Metanol uden de store omstillinger og dermed effektivt kunne bidrage med fortrængning af CO2 i fremtidens tunge transport, siger Kresten Nordborg Jensen, der er Senior Manager hos Circle K. 


God placering for fremtidens brændstof
Ud over at tilbyde fremtidens flydende brændstof, så vil anlægget også støtte op om investeringer i infrastrukturelle forhold for den tunge transport. Det nye truckanlæg ligger let tilgængeligt tæt ved motorvejen med gode ind- og udkørselsforhold samt god plads på stationen omkring pumperne og det er nemt at komme ind til anlægget – også med lang transport.


Hos Fyns Vognmandsforening hilsner man det nu renoverede anlæg velkomment.


- Med en strategisk god placering imellem de to største Fynske byer Odense og Svendborg og meget tæt på motorvejsafkørsel Ringe kan det kun være en tidsbesparende gevinst at tanke på dette anlæg, siger Kim Vermø, der er formand for Fyns Vognmandsforening.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Korsør-vognmand kører med dobbeltdæk i nedbyggede trailere
- Truck-center får ny direktør
- Vognmand i Greve får sidste del af ordre
- Vejtransportorganisation har flere modulvogntog på det europæiske vejnet på ønskesedlen
- Transportorganisation genvalgte formand
- International vejtransport-organisation havde citylogistik på dagsordenen
- Nye faciliteter og havneudvikling med bæredygtigt mål skal ruste havn til fremtiden
- Årets første fire måneder ligger over samme periode sidste år
- 324 nye lastbiler over 16 ton blev registreret i april
- Lastbilbestanden er vokset i den tunge ende siden årsskiftet
- Vognmand i Nørresundby kører ud med nyt vogntog
- Facebook-gruppe samler ind til de tre involverede

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst