Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Multiplads på Djursland-havn har plads til mange ting

Torsdag 2. juli 2020 kl: 17:00
Af: Redaktionen

Efterspørgslen på lagerplads og arealer er stor. Derfor kan bulk-kunderne på Grenaa Havn nu benytte sig af et 20.000 kvadratmeter nyt sort område, der har plads til mange forskellige godstyper. Multipladsen, der ligger tæt ved kajerne, vil stå klar midt i denne måded

Multipladsen anlægges specielt til oplagring af eksempelvis træflis, som kræver særlige forhold og sikkerhedsmæssige hensyn under opbevaring. Grenaa Havn etablerede i 2018 den første multiplads, som har været meget efterspurgt. Denne gang udvides arealet til det dobbelte, hvilket giver mulighed for at oplagre 47.000 kubikmeter træflis. Pladsen omkranses af betonelementblokke, som betyder, at produktet kan stakkes i op til seks meters højde. Arealet er ligeledes velegnet til både vindprojekter og deciderede projektlaster. 


Opgaven med etablering af pladsen udføres af den lokale entreprenør- og vognmandsforretning Gert Svith A/S. Multipladsen er efter planen klar til brug i slutningen af uge 29 - og den første kunde er klar til at tage pladsen i brug. 


Optimal beliggenhed og tilkørselsforhold
- Med denne nye multiplads har vi øget den samlede kapacitet på de to multipladser til 30.500 kvadratmeter. Den nye multiplads er dobbelt så stor, som den første vi etablerede for et par år siden, og placeringen er yderst attraktiv, idet pladsen ligger umiddelbart op til vores 40 meter brede kaj. Herfra er der efterfølgende adgang til enkel distribution videre ud til hele Midtjylland. Kun få 100 meter herfra er tilkørslen til vores nye nordlige omfartsvej, siger Theis Gisselbæk, der er CCO hos Grenaa Havn A/S. 


Han fremhæver også særligt den attraktive beliggenhed for HUB-laster, hvor genlæsning til skib kan foregå effektivt. 


- Med Grenaa Havns centrale placering i forbindelse med de internationale sejlruter i Kattegat, en attraktiv vanddybde og fleksibel krankapacitet, har vi et stærkt set up her i Grenaa, understreger Theis Gisselbæk. 


Sikkerhedshensyn og temperaturkontrol
Forholdsregler omkring sikkerhed og beredskab koordineres nøje i forbindelse med multipladsen. Der er indtænkt både brandvej og kørevej efter forskrifterne. Ved oplagring af flis skal der foretages temperaturkontrol. Helt overordnet udarbejdes en særskilt beredskabsplan, inden pladsen tages i brug med træflis. Multipladsen kan også anvendes til øvrige bulk-produkter, som kan oplagres udendørs.


Grenaa Havn investerer løbende i faciliteter og udstyr, der skaber konkurrencemæssige fordele for bulk-kunderne. Denne store multiplads er endnu en investering i rækken af initiativer for at leve op til kundernes ønsker og krav til faciliteter. I øvrigt bygger Grenaa Havn for øjeblikket tre nye store bulkhaller, som alle står færdige i løbet sommeren. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst