Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Vejle får nyt taxi-selskab

Fredag 6. december 2019 kl: 11:46
Share  


Af: Redaktionen

Det landsdækkende taxiselskab Dantaxi er i samarbejde med lokale vognmænd på vej til at etablere sig i Vejle-området. Fra næste år vil Dantaxi have 15 biler på gaderne og flere endnu i travle perioder


Fire lokale taxivognmænd kører allerede med Dantaxi-logo på vognene i Vejle, og fra 1. januar får de følgeskab af otte vognmænd med 11 taxa'er. Dermed kommer Dantaxi i Vejle til at råde over i alt 15 taxier. Tallet kan justeres i takt med, hvor travlt der er på gaderne, forklarer kommende vognmand i Dantaxi fra 1. januar 2020 Michael Bertelsen.


- Vi samarbejder med kollegaer fra Hedensted, Juelsminde og Billund, så vi kan udnytte den samlede kapacitet bedre. Det vil især komme borgerne i de tyndt befolkede områder til gode, ligesom vi kan skrue op for kapaciteten på de mest travle weekender. For vognmanden bliver der færre kilometer uden kunder, og det er positivt for indtjeningen og miljøet, siger han videre.


Lokale vognmænd og konkurrencedygtige priser 
Nogle kunder har givet udtryk for, at de er bange for, at lokalkendskabet forsvinder, når Dantaxi etablerer sig i Vejle, men det kommer ikke til at ske, forsikrer direktør i Dantaxi, Jylland, John Vanggaard.


- Lokalselskabet forsvinder ikke. Vi bruger lokale vognmænd, men i qua af vores udbredelse, vil jeg da ikke lægge skjul på, at vi på den lange bane ønsker at være det førende taxiselskab for virksomhedskunder og private i Trekantområde, siger han.


Heller ikke på prisområdet har vejlenserne noget at frygte, påpeger direktøren.


- Dantaxi kører med ens priser i hele Jylland. I Vejle vil kunderne opleve, at vores kilometertakst er lidt lavere end de er vant til. 


Vognene i Vejle styres fra Aalborg 
Når en kunde i Vejle ringer efter en taxa på 48 48 48 48, er det Dantaxi's kundecenter i Aalborg, der svarer. Hos Dantaxi i Aalborg betjener de 45 administrative medarbejdere cirka 600 taxier, der kører over det meste af Jylland. Kundecenteret er døgnbemandet og er det ene af Dantaxi's to kundecentre. Det andet er beliggende i Virum, og betjener selskabets 1.200 vogne på Sjælland og i København.


Landsdækkende taxi-app med fast-pris kan benyttes i Vejle
Er man mere til at bestille taxa'en på app, kan man med Moove-app’en installeret på sin telefon bestille sin taxi i hele Vejle-området. Med app'en kan man bestille sin taxa til fast pris.


Selv om Dantaxi i Vejle først er klar med alle 15 taxa'er i 2020, glæder direktøren sig over, at der allerede nu er lykkedes med at få vogne klar til december måneds travlhed. 


- Opstarten har været spændende. Kunderne har heldigivis taget vel imod os, og har givet udtryk for, at de synes, at det er en god nyhed, at Vejle nu, ligesom i mange andre byer, får valgmulighed på taxaområdet, siger John Vanggaard. 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Underleverandører som turistbusbranchen skal også have hjælp
- Tysk koncern med bilsynsaktiviteter åbner synshal på Lolland
- Dansk rederikoncern konstaterer et hurtigere løft i efterspørgsel end forventet
- Politiet har ransaget fragtvirksomhed med persontransport som tillægsservice
- Landets veje lægger asfalt til færre nye busser
- Personbilist ville snyde sig over Storebælt i ly af en lastbil
- Passagerer i flere østjyske kommuner skal bruge mundbind i tog og busser
- Krav om mundbind i Aarhus Kommune gælder tre uger
- Mundbind er et krav i busser og tog i Aarhus kommune
- Fynske busser får igen en ekstra rengøring
- Skandinavisk flyselskab fløj med 76 procent mindre kapacitet
- Bustrafikken mellem Øst- og Vestdanmark er præget af corona-tiden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst