Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
25. september 2019 - 2 arrangementer
Onsdag 25. september
11:00-16:00 DI Transport inviterer til Transportens dag 2019
Når DI Transport holder årsdag 25. september i Industriens Hus i København bliver der sat fokus på intelligent grøn transport. For selvom transportbranchen er blevet mere energieffektiv og transporterer stadig flere personer og varer med det samme energiforbrug, er transport stadigvæk i store træk afhængige af fossile drivmidler, der udleder CO2


I oplægget til Transportens Dag 2019 lyder det:

“Vi står derfor over for en af de største ændringer i transportbranchen, når alternative drivmidler skal erstatte benzin, diesel og flybrændstof. Det vil påvirke alle transportvirksomheder - også din. 
DI Transport sætter derfor fokus på, hvordan vi kan levere en intelligent grøn omstilling, der både reducerer klimapåvirkningen og leverer høj mobilitet for personer og varer. 

Foreløbigt program:
10.00-11.00 Generalforsamling DI Transport (medlemmer)
11.00-16.00 Transportens Dag 2019: Intelligent grøn transport

Deltagelse er gratis, men forudsætter bindende tilmelding.

Interesserede kan læse mere om Transportens Dag 2019 på DI Transports hjemmeside - klik her:ndustriens Hus i København
14:00 Indvielse af fire nye kajstrækninger
Køge Havn er klar til at åbne fire nye kajstrækninger, der skal afhjælpe pladsmanglen i havnen. Dermed er over 75 procent af det samlede nye kajanlæg i Køge færdigt og klar til at blive indviet. Med de nye kajanlæg vil Køge Havn kunne tage mod skibe på op til 200 meter i længden, 30 meter i bredden og otte en halv meter i dybden i Køges Nordhavn.

Indvielsen finder sted 25. september klokken 14 på kajen med indvielsestale af borgmester Marie Stærke (S). Alle er velkomne. Find vej til indvielsen via Værftsvej, i lyskrydset køres ad Nordhavnsvej og ind gennem hovedporten til Køge Jorddepot. Kør forbi vægten, fortsæt ad Nordhavnsvej, hvor der er parkering på kajanlægget.


Køge Havn
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst