Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Uafklaret skilsmisse udløser bekymring på transportområdet

Mandag 25. maj 2020 kl: 13:15
Af: Redaktionen

Selvom Storbritannien sidste år fik truffet den endelige beslutning om, at landet skal have en fremtid unden for EU-fælleskabet, er forhandlingerne om det fremtidige forhold til EU stadig uafklarede. Det har fået syv organisationer på landtransportområdet til at reagere og komme med en opfordring til, at EU og Storbritannien bliver enige om at forlænge fristen for at komme til enighed. Behovet for en forlængelse er blevet styrket på grund af den aktuelle corona-situation

De syv organisationer - FNTR (Frankrig) - BGL (Tyskland) - NLA (Sverige, Danmark, Norge) - TLN (Holland) - FEBETRA (Belgien) - ZMPD (Polen) - FinMobility (Finland) - er med egne ord: 


- Meget bekymrede.

- Vi repræsenterer interesserne i en sektor, der består af SMV'er, og i løbet af Brexit har de brug for sikkerhed og tid til at forberede sig. Yderligere omkostninger må nødvendigvis tages med i virksomhedernes budget. lyder det fra organisationerne, som også peger på, at den aktuelle krise, som indsatsen mod spredning af corona-virus har udløst en større forståelse for vejtransportens nøglerolle i økonomien som helhed.
 
- En "no deal" i slutningen af ​​2020 ville have en stærk negativ indvirkning på transport og logistik. Vores virksomheder lider allerede under konsekvenserne af coronavirus-krisen, som derefter vil blive efterfulgt af en hidtil uset økonomisk krise. Derfor opfordrer vi her inden første juni og fjerde runde af forhandlingerne mellem Storbritannien og EU til at parterne forlænger overgangsperioden. Denne gang over et år eller to, da det vil være nødvendigt klart at fastlægge de regler, der skal anvendes ensartet mellem de to parter.
 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lastbilchauffør blev overfaldet af to mænd på rasteplads ved Holbæk
- 47 fik guldmedaljer ved DM i Skills 2024
- Chauffører underviser skolebørn i trafiksikkerhed
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst