Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Transportkoncern fra Esbjerg åbner kontor i Italien

Torsdag 16. januar 2020 kl: 10:36
Share  


Af: Redaktionen

Blue Water Shipping, der har hovedsæde i Esbjerg og afdelnger i en lang række byer verden over, har i mange år leveret logistikløsninger til italienske kunder. For at støtte og udvikle forretningen i Italien har Blue Water Shipping nu etableret kontor i Milano. Kontoret vil fra starten fokusere på servicering af kunderne indenfor sektorerne: olie og gas, elproduktion, vedvarende energi og infrastruktur. Senere forventes yderligere aktiviteter inden for andre forretningsområder

- At få vores eget setup i Italien er et naturlig skridt i vores udvikling indenfor energi- og projektsektoren.  Branchen er omfattende, og vi ser gode muligheder for at styrke vores services overfor kunderne samt udvide kundeporteføljen, siger Thomas Bek, der er Global Director for Blue Waters Energy & Project Division.
 

Blue Water har ansat Alessandro Crocitto til at udvikle det italienske marked. Han kommer med over 34 års erfaring fra logistikbranchen og har været dedikeret til projektlogistik i over 21 år.


- Blue Water har en stærk global referenceliste, hvad angår energi og projekter. Jeg er overbevist om, at vi kan udvikle os positivt i Italien, da markedet har brug for erfarne logistikpartnere til disse transporttyper. Og Blue Water har et stærkt setup med interne eksperter til at håndtere både operation og styring af komplekse transportopgaver, siger Alessandro Crocitto.
 

Etableringen af Milano-kontoret er ifølge Thomas Bek helt i overensstemmelse med Blue Waters strategi om at udvide aktiviteterne indenfor energi- og projektsektoren. Blue Water har de seneste år oplevet en positiv udvikling af energi- og projektaktiviteterne. 
 

Blue Water har knap 60 kontorer på verdensplan. Firmaet har 1.700 ansatte og omsatte i 2018 for 5,6 milliarder kroner.


 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbil ramte fredag en rørledning til cement
- Container-vognmand har fået ny fire-akslet med 460 hk
- Fyns Politi fandt bødepennen frem og noterede 58 sager
- Skånsk havn nåede nye ro/ro-højder
- Containerservice tager fat med to nye kroghejs
- Rederi suspenderer ro/ro-forbindelse
- Minister lægger op til Euro-norm frem for dato-norm
- Ny fransk tre-akslet trækker skal trække ny fire-akslet tankvogn
- Vognmandsforening kommenterer aftale mod social dumping
- Ny brancheforening på shipping-området har fået sin formand
- Vejdirektoratet har spredt mindre salt
- Vognmand medbringer truck til og fra Jelling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst