Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Mercedes-Benz Trucks kommenterer markedstallene for 2019

Tirsdag 14. januar 2020 kl: 12:01
Share  


Af: Redaktionen

I sidste uge kunne vi her på transportnyhederne fortælle om, hvordan markedet for lastbiler endte i 2019 - blandt andet med Mercedes-Benz som nummer tre med en stigende markedsandel. Mercedes-Benz peger blandt andet på, at nye modeller og et velsmurt forhandlernetværk har bidraget il fremgangen

- Kunderne har taget rigtig godt imod den nye generation af Actros, som har undergået en gennemgribende og revolutionerende digitalisering. Men en lastbil er som bekendt en langsigtet investering, så når Mercedes-Benz indtager tredjepladsen over mest solgte lastbil i Danmark i 2019, er det ikke mindst et resultat af en ekstremt dedikeret og kompetent præstation fra sælgerne og værkstederne ude i vores forhandlernetværk, siger salgschef Mick Steenbøl fra Mercedes-Benz Trucks i Danmark.


2019 var året, hvor de første eksemplarer af den nye generation af Mercedes-Benz Actros kom ud at køre, og både chauffører og vognmænd har taget godt imod modellen, der desuden kørte med titlen ”International Truck of The Year ” 2020.


Den nye Actros er gennemgribende digitaliseret og repræsenterer en helt ny standard for komfort og sikkerhed. Lastbilen er blandt andet udstyret med flere innovative funktioner, som gør hverdagen bag rattet mere komfortabel for chaufførerne - blandt andet et nyt digitalt cockpit, digitale sidespejle MirrorCam, den aktive fartpilot PPC Interurban, der selv tilpasser hastighed efter topografi og vejforløb samt Active Drive Assist, der hjælper chaufføren med at holde bilen på rette spor og dermed forbygge potentielt farlige situationer.


Mercedes-Benz Trucks i Danmark fremhæver også, at med stigende fokus på ren, sikker og bæredygtig affaldsindsamling var Econic et populært valg som renovationsbil hos flere danske kommuner. 2019 var også året, hvor Mercedes-Benz tog hul på den grønne omstilling med leveringen af de første to serieproducerede eksemplarer af el-lastbilen FUSO eCanter til madleverandøren Aarstiderne og logistikvirksomheden Citylogistik.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbil ramte fredag en rørledning til cement
- Container-vognmand har fået ny fire-akslet med 460 hk
- Fyns Politi fandt bødepennen frem og noterede 58 sager
- Skånsk havn nåede nye ro/ro-højder
- Containerservice tager fat med to nye kroghejs
- Rederi suspenderer ro/ro-forbindelse
- Minister lægger op til Euro-norm frem for dato-norm
- Ny fransk tre-akslet trækker skal trække ny fire-akslet tankvogn
- Vognmandsforening kommenterer aftale mod social dumping
- Ny brancheforening på shipping-området har fået sin formand
- Vejdirektoratet har spredt mindre salt
- Vognmand medbringer truck til og fra Jelling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst