Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Byråds planer havner på gulvet

Torsdag 12. december 2019 kl: 15:18
Share  


Af: Redaktionen

Byrådet i Kolding ved tog for et år siden i enighed, at byens erhvervshavn skulle nedlægges. Arealerne skulle i løbet af en årrække overgå til andre formål - blandt andet beboelse. Beslutningen vakte røre og vrede blandt havnens virksomheder. Mandag i denne uge faldt fire politikere i Kolding Byråd fra - og aftalen havnede på gulvet

De fire byrådspolitikere - Hans Holmer og Mette Voss fra SF, Enhedslistens Benny Dall samt løsgængeren Hanne Dam, som tidligere i år brød med Socialdemokratiet i Kolding - vil give virksomhederne lov til at blive på havnen. De fire politikere mener, at der må være plads til både virksomheder og byudvikling på havnen i Kolding.


Mandagens udmelding fra de fire politikere blev efterfølgende fulgt op af Socialdemokraterne i Kolding Byråd. Derefter var planerne for Kolding Havns fremtid havne p ågulvet.


Koldings borgmester Jørn Pedersen (V) kunne onsdag melde, at byrådet atter var blevet enige - denne gang om, at arbejdet med at udvikle Kolding Havn og binde by og havn sammen går videre.


Ifølge dagbladet JyskeVestkysten ventes et nyt politisk grundlag at være på plads i løbet af kort tid med opbakning fra alle partier i byrådet.


Ifølge JyskeVestkysten vil der blive tale om en overordnet vision for havnen i Kolding med fokus på udviklingen af Kolding Erhvervshavn hen mod et område, hvor der skal være plads til både boliger, erhverv, kultur og rekreative områder. 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Containervæksten har været på 25 procent over tre år
- Svensk rederikoncern udflager selskab til Danmark
- Skånsk havn nåede nye ro/ro-højder
- Rederi suspenderer ro/ro-forbindelse
- Ny brancheforening på shipping-området har fået sin formand
- Kranerne fra Kina skal krane i Stockholm
- Transportjuristerne giver et overblik over de nye Incoterms 2020
- Transportkoncern fra Esbjerg åbner kontor i Italien
- Amerikansk-kinesisk handelsaftale er godt nyt for dansk skibsfart
- Containerterminal vil blive fossilfri i 2020
- Limfjordshavn skifter navn og lægger ny 10-årsplan
- Billigere billetter skal skabe mere trafik på færgerute

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst