Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Mindeord: Søren Wettergreen - en leder med et stort hjerte

Torsdag 18. september 2014 kl: 10:33
Af: Redaktionen

En af de fire mand, der omkom ved helikopterulykken ved Samsø fredag 5. september var Søren Wettergreen, administrerende direktør i Volvo Group Trucks Danmark i Taastrup. Redaktionen bringer i den anledning følgende mindeord, som vi har modtaget fra Volvo Lastvogne Danmark

Det var med dyb sorg, at vi erfarede, at Søren Wettergreen afgik ved døden fredag 5. september ved en helikopterulykke. Volvo Group Trucks Danmark har i den forbindelse mistet en administrerende direktør, der var kendt i hele organisationen for sin altid smittende entusiasme samt en tilgang til arbejdet, der altid sørgede for at sætte mennesket i fokus, uden dog at miste fokus på den forretningsmæssige fremgang. 


"Kom nu forbi." Den sætning har Søren Wettergreen ofte udtalt både privat og på kontoret med den altid åbne dør. Og der var mange, der kom forbi til en hyggesnak eller for at få et godt råd. Når han udtalte sin mening, gav den genklang, fordi han altid formåede at skabe begejstring og samtidig sætte forretningen i et menneskeligt perspektiv. Hvor svært det end kan føles i disse dage, efterlader Søren en medarbejderstab hos Volvo, der slet ikke er i tvivl om, at der forsat skal arbejdes videre mod nye forretningsmål, og ikke mindst at det som altid skal ske med kunden i centrum.


Søren nåede at arbejde mere end 26 år ved Volvo-gruppen, fordelt over poster både i hovedsædet i Gøteborg samt i Danmark. I 1988 blev Søren Wettergreen ansat i Volvo Danmark og havde her forskellige ansvarsområder, indtil han i 2001 blev udnævnt til Chief Information Officer (CIO) for Norden og nogle år efter CIO for Volvo Trucks' Europadivision, udstationeret i Göteborg. 


I september 2011 flyttede Søren tilbage til Danmark og blev eftermarkedsdirektør i Volvo Truck Center Danmark, hvorefter han i april 2012 overtog stillingen som administrerende direktør for Volvo Group Trucks Danmark A/S.


I løbet af sin forholdsvis korte tid som administrerende direktør for den danske koncern, nåede han at opnå mange flotte resultater, herunder en succesfuld integration af Renault Trucks og flotte resultater med markedslederskab. I kraft af sin imødekommenhed og store sans for mennesker, formåede Søren at favne kunder og medarbejdere, høj som lav, på naturlig og ligefrem vis. Han var altid i stand til at huske, hvad han havde talt med dem om sidste gang.


I 2014 blev Søren valgt ind i De Danske Bilimportører (DBI), hvor han på grundlag af sin store erfaring fra og viden om lastbilbranchen blev bedt om at varetage positionen som lastbilimportørernes repræsentant.


Privat var Søren mindst lige så entusiastisk omkring samværet med sin familie og den store vennekreds. Han var i 31 år gift med Kate, og sammen havde de to voksne døtre. De fire børnebørn i alderen 5 måneder til 7 år fyldte meget af deres fritid. Han kunne til tider brokke sig over, at han nu igen havde været tidligt oppe lørdag til fodboldstævne med det ældste barnebarn, men det karakteristiske brede smil og glimt i øjnene afslørede altid, at han endnu en gang havde nydt morfar-tiden i fulde drag.


Den øvrige fritid blev overvejende brugt på aktiv vis; cykling, ski, kajak og senest golf skulle ikke bare prøves af, men vindes. I den forbindelse blev toppen af såvel Alpe d'Huez, Galibier som Madeleine da også nået på en Volvo-kundetur i foråret - alt sammen med det smittende, gode humør i behold. Kun i forbindelse med sommerferierne i Sydfrankrig og Italien blev der slappet rigtig af, og kun gået den daglige morgentur ned ad bjerget for at hente friskbagt brød og nyde en café au lait.

Søren efterlader sig sin hustru Kate, døtrene Anja og Maja, svigersønnerne Jesper og Christian og børnebørnene Marvin, Magnus, Molly Sofie og Ludvig. 


Søren vil blive uendelig savnet i Volvo-organisationen og blandt kunder og samarbejdspartnere, både som kollega, leder og ven.


Æret være hans minde.


Bisættelsen holdes fredag d. 19/9 kl. 13 i Egebæksvang Kirke, Strandvejen i Espergærde.


Efter kirken vil der være en sammenkomst på Konventum Konferencecenter, Salon 1, Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør.


Volvo Group Trucks Danmark, vil på et senere tidspunkt afholde en mindehøjtidelighed, hvor den nærmeste familie også vil være til stede.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst