Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Rederiorganisationer vil arbejde tættere sammen

Fredag 7. juni 2024 kl: 11:22
Af: Redaktionen

Danske Rederier og Emirates Shipping Association har underskrevet en aftale - et Memorandum of Understanding (MoU) - der skitserer intentioner om tættere fremtidigt samarbejde inden for maritim transport

Danmark og De Forenede Arabiske Emirater er begge ind­fly­del­ses­ri­ge ship­ping­na­tio­ner, der hver især huser to af verdens vigtigste maritime knudepunkter i henholdsvis København og Dubai. Aftalen sigter mod at styrke det bilaterale samarbejde og fremme innovation inden for industrien.


Administrerende direktør for Monjasa Group, Anders Østergaard, der er bor i Dubai og er en vigtig forbindelse mellem dansk og emiratsk skibsfart, understregede vigtigheden af partnerskabet mellem de to rederiorganisationer.


- Dette MoU repræsenterer et betydeligt skridt mod at forbedre vores samarbejde inden for maritim transport. Ved at arbejde tæt sammen med vores danske modparter sigter vi mod at udnytte vores samlede styrker og drive innovation inden for industrien, siger Anders Østergaard, der også fungerer som ge­ne­ral­se­kre­tær for The Emirates Shipping Association.


- Gennem dette partnerskab sætter vi scenen for en ny æra af samarbejde og vækst. Vores fælles engagement i ekspertise inden for maritime operationer vil utvivlsomt give betydelige fordele for begge vores nationer, siger kaptajn Abdulkareem AlMessabi, der er formand for The Emirates Shipping Association.


Aftalen blev underskrevet under Emirates Shipping Association's Master Leadership Program, som fandt sted i København i dagene 27.-31. maj i samarbejde med blandt andre Sø­fart­s­sty­rel­sen, Maersk og Danske Rederier.


- Jeg er meget glad for at underskrive denne MoU på vegne af Danske Rederier. De Forenede Arabiske Emirater er en betydelig shippingnation centreret omkring Dubai, en af verdens vigtigste maritime hubs. Vi ser frem til at arbejde sammen, lære af hinanden og sammen blive bedre rustet til fremtidens udfordringer, siger Jacob K. Clasen, der er viceadministrerende direktør for Danske Rederier.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Det er en klog beslutning at bevare DIS-ordning
- Politisk flertal sætter udvidelsen af Aarhus Havn på pause
- - Det er en trist dag for dansk erhvervsliv
- El-færgeprojekt blev dyrere - byråd skal tage stilling til alternativ finansiering
- Forsvaret etablerer midlertidigt militært område i Kalundborg
- Skagen Red er vokset som knudepunkt
- Dansk skibsfart ligger i top på internationale lister over sikkerhed for fjerde år i træk
- Sydvestjysk havn bliver medlem af international havneorganisation
- Nye lamper skal kaste lys over havneterminaler
- Kokainkartel er optrevlet efter anholdelser i Spanien
- Ny standard skal gøre det lettere at vælge skib
- Havn i Nordvestvendsyssel overgår sine egne forventninger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst