Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lufthavn i Sydjylland får ny formand

Mandag 22. maj 2023 kl: 16:00
Af: Redaktionen

Bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen tager efter 18 år i bestyrelsen for Billund Lufthavn - heraf 10 år som bestyrelsesformand - afsked med den sydjyske lufthavn. Hans afløser er Morten Hansen

- Det har været utrolig spændende rejse. Vi har indfriet mange af vores målsætninger. Ledestjernen har været “at vi ikke driver lufthavn for at tjene penge, men at vi tjener penge for at drive lufthavn.” Alt, hvad vi har tjent igennem årene, er geninvesteret i at udvikle lufthavnen. Vi har dermed aktivt medvirket til at fremme såvel turisme som erhvervsliv langt ud over Billunds grænser, siger Clas Nylandsted Andersen og uddyber:


- Det har kunnet lade sig gøre qua et ejerskab, der med stort engagement sætter lufthavnens udvikling over politiske interesser. Dertil kommer et dygtigt ledelsesteam og en motiveret organisation, hvor alle er opsat på at bidrage positivt. Fokus har været på at skabe stærke partnerskaber. Senest med Maersk Air Cargo og PensionDanmark. Partnerskaber som varsler en helt ny epoke i lufthavnens historie. Perspektiverne er betydelige. Den del af rejsen bliver Morten Hansen guide på, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke.


Jan Hessellund, administrerende direktør Billund Lufthavn, understreger betydningen af et aktivt og inspirerende formandskab.


- Jeg vil gerne takke Clas for et stærkt partnerskab. Med den meget store indsats, han har lagt i arbejdet, har vi været inde i en positiv udvikling med ham for bordenden. Valget af Morten Hansen som ny formand giver os en stærk lederprofil, som understøtter vores fremtidige vækstambitioner. Jeg ser frem til samarbejdet, som jeg forventer mig meget af, siger Jan Hessellund.


Morten Hansen har bred erfaring fra byggebranchen, heraf en lang årrække som selvstændig entreprenør og projektudvikler. Han ser frem til bidrage til den fortsatte fremdrift.


- En bestyrelse skal medvirke til værdiskabelsen og have et godt samarbejde med ledelsen, og jeg er meget glad for den tillid, der er vist til mig. Som bestyrelsesformand ser jeg frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af Billund Lufthavn. Lufthavnen har gennemgået en imponerende udvikling og ser ind i spændende fremtid, siger Morten Hansen og fortsætter:


- Billund Lufthavn har sat ambitiøse mål for den fremtidige udvikling. Realiseringen af Airport City er ét af de mål, som jeg ser et stort potentiale i, og inden for bygge- og ejendomsbranchen har jeg gode erfaringer, som jeg håber, at jeg kan spille ind med.


Om Morten Hansen:

Morten Hansen, 1963, er professionel bestyrelsesformand med tidligere erfaring fra MT Højgaard, hvor han har siddet som administrerende koncerndirektør og nu sidder som næstformand. Morten Hansen har erfaring med ledelse af entreprenør- og projektvirksomheder, bestyrelsesarbejde fra en børsnoteret virksomhed samt en række øvrige bestyrelser.











Om Clas Nylandsted Andersen:

Clas Nylandsted Andersen, 1947, har foruden en lang historie i Billund Lufthavn først som næstformand fra 2005 og sidenhen bestyrelsesformand fra 2013 også en fortid som administrerende direktør for Roulunds Fabriker i Odense i perioden 1986 til 2004 samt hos Nielsen & Nielsen Holding A/S fra 2005 til 2011. Han er bestyrelsesformand hos Carl Hansen og Sønner, Fyns Stiftstidende A/S, Niras Alectia fonden og CCN Holding. Han har tidligere været bestyrelsesformand i en lang række bestyrelser, herunder Mærsk Medical A/S, Rosti A/S, Teknologisk Institut A/S, Universal Robots A/S og Nassau Door A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst