Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Amerikansk pakkedistributør skal fordele corona-vaccine

Torsdag 17. marts 2022 kl: 12:09
Share  


Af: Redaktionen

UPS Healthcare, der er en specialiceret del af den amerikansk-baserede pakkedistributør, UPS, har offentliggjort, at UPS i samarbejde med den amerikansk-baserede bioteknologivirksomhed Novavax skal distribuere og levere Covid-19-vaccine fra Novavax over hele verden - inklusiv 27 EU-lande, hvor de indledende doser sendes til medlemslandene fra denne uge

Novavax-vaccinen er køleskabsstabil og kan opbevares og transporteres ved 2 til 8 grader celsius. Det betyder, at Novavax-vaccinen er særligt egnet til at blive brugt fjerntliggende steder, da den kan blive distribueret ved hjælp af traditionelle vaccinedistributionskanaler.


- UPS er stolt af at samarbejde med Novavax om at distribuere virksomhedens Covid-19-vaccine både i og uden for EU, siger Wes Wheeler, der er direktør for UPS Healthcare.


- Den omfattende infrastruktur, som UPS Healthcare har opbygget på tværs af EU til at kunne transportere temperatursensitive produkter, vil hurtigt gøre denne vaccine og andre nødvendige sundhedsprodukter tilgængelige til hundred millioner af mennesker, siger han videre.


UPS Healthcare opbevarer vaccinerne i det for nyligt udbyggede og distributionscenter i Roermond i Holland. Distributionscenteret er bygget til at kunne opbevare bio-farmaprodukter, og det har frysepallefaciliteter til at beskytte biologiske produkter som eksempelvis Novavax-vaccinen.


Distributionscenteret er strategisk placeret tæt på UPS’ europæiske lufthavnshub i KölnBonn Lufthavn, hvor der er direkte adgang til centrale lufthavne som for eksempel Rotterdam, Antwerpen og Amsterdam. Placeringen tillader korte transittider på tværs af kloden og næstedag-leveringer i 80 procent af Europa.


- UPS er en nøglepartner i vores globale forsyningskæde, som hjælper os med at levere en differentieret vaccinemulighed, der er baseret på en innovativ og velforstået teknologi, til kunder og mennesker over hele kloden, siger John Trizzino, der er Chief Commercial Officer og Chief Business Officer hos Novavax.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bilist kørte ind i en modkørende personbil og en lastbil
- Bilist ringede til politiet og fortalte slingrende lastbil
- Fredericia-virksomhed bliver nordisk servicepartner for specialist i LPG-tankvogne
- Lastbil var for høj til lav bro i Vejle
- Kokain-smuglere brugte puslespil som narkoskjul
- Mæns udgør 90 procent af de sigtede for kørsel i påvirket tilstand
- Ny bekendtgørelse om kørsel med lommevogne med sættevogne i Danmark er sendt i høring
- Kranproducent har skiftet direktør
- De rå tal tegner et mere rosenrødt billede af virkeligheden
- Erhvervslivets forventninger falder yderligere
- Tjenestehandlen trak eksporten op i juni
- Havnefolk vil have hurtigere sagsbehandling og energi-fleksibilitet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst