Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

640.000 passagerer fløj med norsk lavprisflyselskab i februar

Fredag 4. marts 2022 kl: 12:37
Share  


Af: Redaktionen

Det norske lavprisflyselskab, Norwegian, har offentliggjort sine trafiktal for februar. De viser, at antallet af passagerer har holdt sig stabilt i årets anden måned. 640.000 passagerer fløj med selskabet, og belægningsgraden var på godt 81 procent. I februar nåede billetsalget det højeste niveau siden corona-pandemiens udbrud i marts 2020

I februar fjernede Norge og mange andre europæiske lande indrejseregler og andre tiltag og restriktioner forbundet med pandemien. 


- Februar er normalt en måned med lavere rejseaktivitet, men alligevel holder antallet af rejsende sig stabilt i forhold til januar. Vi er særligt glade for, at vores belægning er på over 81 procent. Da samfundet genåbnede, mærkede vi umiddelbart en øget efterspørgsel efter flyrejser. Vi kommer til at have et omfattende sommerprogram i år for at imødekomme efterspørgslen fra de mange, der vil ud at rejse, siger Geir Karlsen, der er koncernchef i Norwegian.


Norwegian havde 643.089 passagerer i februar i år mod 61374 i februar sidste år. Belægningsgraden var på 81,3 procent. I februar havde Norwegian i gennemsnit 44 fly i drift, og 99,8 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført. Punktligheden var på 87,8 procent. 


I sommerprogrammet har Norwegian 38 destinationer på programmet, og Norwegian planlægger at have cirka 70 fly i drift. Norwegian oplyser, at bookingtallene for sommeren er positive, men luftfart generelt påvirkes af usikkerheden i Europa, uroen på finansmarkederne og høje oliepriser.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Amager omsatte for halvanden milliard kroner på seks måneder
- Norsk flyselskab fløj med flere i juli og kom tæt på før corona-tiden
- Midtjylland får fragtforbindelse over Atlanten
- Tysk flyselskab åbner for bæredygtig transport
- Passagertal i juli kom tæt på 2019-højden
- Norske lufthavne betjente 5,1 millioner passagerer i juni
- Spansk flypersonale i irsk lavprisselskab vil blive udtaget til strejke
- Ansatte i tysk flyselskab har nedlagt arbejdet
- Transportkoncern lægger milliarder til kvartalsresultat
- Datterselskaber's ansatte kan fortsætte på deres overenskomster
- Derfor skal du ikke hævne dig på SAS efter strejken
- Ny overenskomst gælder for alle piloter i SAS' selskaber

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst