Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

To rejseselskaber slår sig sammen

Fredag 4. juni 2021 kl: 16:00
Af: Redaktionen

Siden 2015 har Peter Nygaard stået i spidsen for busrejseselskabet Klingenberg Rejser. Første juli bliver forretningen overdraget til Vitus Rejser, der har administrerende direktør Heidi Maak Glinvad bag rattet


Klingenberg Rejser, der er opkaldt efter stifteren Helge Klingenberg, har eksisteret siden 1984. Da Helge Klingenberg trak sig tilbage, overtog Peter Nygaard rejsebureauet, som under hans ejerskab er vokset til en sund forretning med en solid forankring på Vest- og Sydsjælland. 


Peter Nygaard har besluttet at drosle ned for arbejdsbyrden og fokusere på driften af Nygaards Turist & Minibusser, der tilbyder en-dags ture samt buskørsel for både virksomheder og private. Peter Nygaard har derfor valgt at afhænde Klingenberg Rejser til Vitus Rejser.


Hos Vitus Rejser, der ejes af en erhvervsdrivende fond, hvis overskud går til velgørende formål, føler Peter Nygaard, at han har fundet det perfekte match.


Vitus Rejser har siden 1973 arrangeret grupperejser med dansktalende rejseledere for aktive og sociale voksne til hele verden. Programmet tæller normalt omkring 250 forskellige rejsemål, og rejserne foregår både med fly, krydstogtskibe og busser. Med købet af Klingenberg Rejser vil gæsterne hos begge bureauer få yderligere rejsemål at vælge imellem.


På sigt flyttes ”maskinrummet” fra Sorø til Vitus Rejsers hovedkontor i København. Klingenberg-gæsterne kommer dog ikke til at mærke forskel. De vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen. Peter Nygaard og hans datter Tanja, som sammen har drevet Klingenberg Rejser, kommer begge til at fortsætte i roller hos Vitus Rejser.


Sammenlægningen kommer til at ske løbende over sommeren.

 
Om Vitus Rejser:
  • Vitus Rejser har siden 1973 arrangeret grupperejser med dansktalende rejseledere for aktive og sociale voksne til hele verden
  • Programmet tæller normalt omkring 250 forskellige rejsemål, og rejserne foregår både med fly, krydstogtskibe og busser
  • Vitus Rejser er en erhvervsdrivende fond, hvis overskud går til velgørende formål




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst