Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Hollandsk lastbilproducent udvider med online-aflæsning

Fredag 10. januar 2020 kl: 12:49
Af: Redaktionen

DAF Trucks introducerer en ny funktion - Remote Tacho Download - i flådestyringsplatformen DAF Connect. Transportvirksomheder kan bruge Remote Tacho Download til at aflæse, gemme og analysere hukommelsen fra chaufførkort og fartskrivere online og i realtid. Remote Tacho Download hjælper virksomheden med at opretholde et nøjagtigt fartskriveradministrationssystem og med at spare tid

Remote Tacho Download tilføjes som en app til DAF Connect instrumentpanelet - flådestyringsplatformen, der overvåger præstationen for køretøjer, vognparker og chauffører i realtid. Det nye program giver hurtig og omfattende adgang til hele udvalget af tilgængelige oplysninger fra fartskriverne i de tilsluttede køretøjer og deres chauffører. Køretid og hviletid vises i realtid. 


Med Remote Tacho Download tilbyder DAF på samme tid et værktøj til download, lagring og analyse. 


- Det er et meget krævende arbejde at opretholde nøjagtige oplysninger om hukommelserne i chaufførkortene og fartskriverne, og der er stor risiko for, at der opstår fejl, siger DAF Connects marketingschef, Jorg Wijnands, der peger på, at DAF Connect’s nye funktion, Remote Tacho Download, sikrer automatiseret aflæsning og lagring af fartskriveroplysninger, der overholder alle gældende lovkrav. 


- Transportvirksomheden kan også overvåge sine lastbiler og chauffører konstant for at sikre, at de overholder retningslinjerne for køre- og hviletid, og de kan gribe ind, hvor det er nødvendigt. Dette giver en større fornemmelse af sikkerhed i forhold til trafiksikkerheden og risikoen for bøder, siger Jorg Wijnands.

 
Remote Tacho Download fås hos DAF forhandlerne.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst