Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skandinavisk flyselskab åbner 14 nye ruter

Mandag 30. september 2019 kl: 10:33
Af: Redaktionen

SAS styrker sine sæsontilpassede tilbud og introducerer 14 nye ruter fra Skandinavien. Rejsende i Danmark kan med de nye ruter blandt andet flyve direkte fra København til Bari i Italien, Tivat i Montenegro, Rhodos i Grækenland og Zadar i Kroatien. Samtidig åbner SAS yderligere to direkte ruter fra Aarhus til Alicante i Spanien og Chania på Kreta i Grækenland

De 14 nye ruter er en del af næste års sommerprogram fra SAS, der løber fra april til oktober.


- Ekstra mange vælger at rejse med SAS i feriemånederne, og vi har en klar strategi om at udvikle vores rutetilbud, så det er skræddersyet til forskellige ønsker og behov gennem året. Jeg er glad for, at vi kan præsentere en lang række attraktive, sæsontilpassede ruter, hvoraf en del er vigtige nyheder i Danmark, siger Simon Pauck Hansen, der er koncerndirektør i SAS.


Sommernyheder fra København er tre helt nye SAS-destinationer. Det er Bari i Italien, Tivat i Montenegro og Zadar i Kroatien, der alle tre er feriesteder ved Adriaterhavet. Andre nyheder fra den danske hovedstad er nye ruter til Rhodos i Grækenland og Haugesund i Norge. Derudover øger SAS antallet af afgange fra København til Hannover og Reykjavik. Ruten fra København til St. Petersborg i Rusland genoptages og flyves i sommerperioden.


SAS opjusterer også i Aarhus, hvor det samlede udbud af sæder øges med over 15 procent. Interessen for Sydeuropa vokser fortsat, og SAS åbner nye sommerruter fra Aarhus til Alicante i Spanien og Chania på Kreta i Grækenland, mens antallet af afgange til spanske Malaga og Palma/Mallorca mere end tredobles.


Som led i at styrke trafikken i Skandinavien indsætter SAS flere daglige afgange mellem Aarhus og Stockholm samt Aalborg og Oslo. Samtidig styrkes indenrigstrafikken i Danmark med en højere frekvens af flyvninger fra København til Aarhus og Aalborg. Fra næste sommer vil der være henholdsvis 46 og 55 ugentlige afgange mellem byerne.  


Nyheder i Norge og Sverige
SAS åbner en ny og direkte rute fra Oslo til Valencia, der er Spaniens tredje største by. Fra næste sommer kan man også flyve direkte fra Bergen til Barcelona.  


Ruten fra Oslo til Kiev i Ukraine, som blev introduceret i her i efteråret, fortsætter over sommerperioden, og der er dermed direkte forbindelser hele året.


I Sverige øger SAS antallet af afgange fra Stockholm til Beirut i Libanon og forlænger sæsonen. Det er en nyhed, der har været efterspurgt af mange rejsende, som har opdaget byen, eller som har tilknytning til regionen.


Antallet af afgange mellem Stockholm og Luxembourg øges også, og det bliver en fast helårsrute.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst