Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk shipping-koncern deltager i byggeriet af storhavn ved Sortehavet

Torsdag 14. februar 2019 kl: 09:58
Share  


Af: Redaktionen

Anaklia Development Consortium investerer 2,5 milliarder dollar i udbygningen af Anaklia Deep Sea Port. Udbygningen af haven vil gøre det muligt for større skibe at sejle ind i georgiansk farvand og vil udvide byen Tbilisis egnethed og potentiale som led i en vigtig transportkorridor mellem Sortehavet og Det Kaspiske Hav

Anaklia Development Consortium (ADC) består af specialiserede lokale og inernationale firmaer med forskellig baggrund. Sammen udgør de et globalt projektledelsesteam, der arbejder sammen med regeringen i Georgien omkring konstruktionen af Anaklia Deep Sea Port.


- Som vinder af første fase af Anaklia-projektet og underleverandør til ADC, har Van Oord - som vi har samarbejdet med i mange år - efterfølgende udnævnt os til at være deres lokale speditør på projektet. Det er et spændende projekt, som vi er stolte over at være en del af, siger Shalva Gabechava, der er kontorchef i Blue Water Shipping Georgien.


Blue Waters andel i projektet har siden juli sidste år omfattet skibsagentur, havnerelaterede services og stevedoring, besætningsskifte, toldbehandling og lokale leveringer. 


Havneprojektet er inddelt i ni faser. Prækonstruktionsarbejdet startede i 2016, og åbningen af første fase af havnen samt modtagelse af skibe i Anaklia er planlangt til 2021. Anaklia forventes af blive en af de største havne i Sortehavsregionen med kapacitet til at håndtere skibe op til 10.000 teu.  


Interesserede kan se mere om havneprojektet her:

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Maritimt folkemøde sætter fokus på vækst og udvikling
- Norsk rederi ombygger færger med hybrid-system
- Transportkoncern gennemfører køb af konkurrent
- Sæt sejlene
- Kommuner og færgerederi indgår alliance på tværs af Kattegat
- Eletrisk færge er sat i drift
- Hybrid-færge sætter sejl
- Brexit dæmper væksttempoet
- Molslinjen tilbyder plads til trailere og campingvogne - uden betaling
- Erhvervsministeren har ansat særlig rådgiver
- Venstre har sat navne på sine ordførere
- Øresundsfærge skal fremover kun sejle med lastbiler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst