Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Transportskoler inddrages i nyt projekt

Fredag 3. juli 2020 kl: 13:00
Share  


Af: Redaktionen

Projektet ”Transportbranchen i en ny tid” har nedsat en følgegruppe, der består af seks erhvervsskoler. De skal sikre, at skolers betragtninger inddrages i projektet

TUR - Transporterhvervets Uddannelser - har startet et nyt projekt ”Transportbranchen i en ny tid” - som officielt blev skudt i gang 1. maj. Projektet skal styrke fortællingen om transportbranchen og gøre transportuddannelserne til et attraktivt valg, som andre ser på med respekt både under og efter uddannelsen. Dette skal ske gennem en kampagne, som TUR udvikler i samarbejde med kommunikationsbureauet MUST.


Skolernes betragtninger inddrages 
Kampagnen skal skaffe viden om de behov og interesserer, som blandt andet skolerne oplever, der er inden for TUR’s erhvervsuddannelser. Derfor er der blevet nedsat en følgegruppe bestående af seks erhvervsskoler, som dækker TUR’s erhvervsuddannelser bredt.


Gruppen af erhvervsskoler skal sikre, at skolers og elevers betragtninger også inddrages i projektet. Samtidig er det hensigten, at projektets kommunikative indsats forankres og kobles til alle transportskolers kommunikative indsats.


- Det er vigtigt, at følgegruppen bidrager til at få udbredt kendskabet til ”Transportbranchen i en ny tid”. Samtidig er følgegruppens repræsentanter vigtige aktører, da de er med til at sikre, at projektets produkter passer til de behov, som skolerne og ikke mindst eleverne oplever, der er, siger Pernille Hedin, der er sekretariatschef i TUR.


Projekt præsenteret for følgegruppen
Mandag 29. juni inviterede TUR følgegruppen til møde, hvor projektet blev introduceret. Dagens program bestod af præsentation af strategi og koncept, som danner grundstenene for kampagnen. Udover at beskrive projektets kerneopgave, havde mødet også til formål at kunne sparre med følgegruppen og få skolernes input med i rygsækken, inden kampagneelementerne skal udvikles. 


Henrik Helios, der er uddannelsesleder hos EUC Lillebælt, mener, at skolerne spiller en vigtig rolle i at få udbredt kendskabet til projektet. Han lægger vægt på, at lærlingene skal være i fokus.


- Kampagnen skal tale til de unge. Derfor skal det være eleverne og lærlingene selv, der fortæller deres oplevelse om at tage en transportuddannelse og det på en måde, så andre unge kan spejle sig i det, siger Henrik Helios. 


Jan Brochdorf, der er chefkonsulent hos Dekra, er enig i, at skolerne skal gøre deres for at sætte fokus på projektet.


- Det er en vigtig og nødvendig opgave at fortælle danskerne, hvor essentielle TURs erhvervsuddannelser er for vores samfund, og vi skoler skal gribe bolden og være med til at løfte opgaven, siger Jan Brochdorf.


Interesserede kan læse mere om projektet - Transportbranchen i en ny tid - her:

 


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fynske busser får igen en ekstra rengøring
- Skandinavisk flyselskab fløj med 76 procent mindre kapacitet
- Bustrafikken mellem Øst- og Vestdanmark er præget af corona-tiden
- Svensk chauffør får stor bøde for persontransport og godstransport uden tilladelse
- Corona-udbrud - 16 buschauffører i Aarhus er blevet sendt hjem
- To-årigt forsøg skal øge antallet af passagerer i den kollektive transport
- Kontanterne kommer tilbage i de sydjyske busser
- Erhvervsstyrelsens øger kontrolindsatsen overfor ulovlige ordinære udbytteudlodninger
- Mundbind skal kompensere for mindre afstand
- Midttrafik åbner for betjent salg i busserne
- Færdselsstyrelsen opdaterer vejledning om miljøzonekontrol ved syn
- Svensk busselskab kører igen til Danmark

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst