Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
FOLKETINGSPOLITIKER VED INDVIELSE:

Det er for nemt bare at give store bøder

Fredag 24. januar 2020 kl: 13:53
Share  


Af: Jesper Christensen

Da tidligere transportminister Hans Christian Schmidt (V) talte ved indvielsen af Danske Fragtmænds nye terminal i Hammelev mellem Haderslev og Vojens fredag, lagde han blandt andet vægt på, hvor vigtigt det er at få skabt mere tillid og dialog mellem politikerne på Christiansborg og transportbranchen

- Her har vi politikere også en stor opgave. I stedet for at møde erhvervet med mistillid bør vi møde jer med tillid. Tro på, at alle prøver at overholde reglerne, og hvis noget alligevel går galt, så hjælpe med at vejlede, så alt bliver ok igen. Det er for nemt bare at give store bøder, selvom det for nogen kan lyde godt i pressen, sagde Hans Christian Schmidt.


Hans Christian Schmidts ønske om en bedre dialog bundede i de nye og skærpede sanktioner for lastbiler og busser, der ikke lever op til sikkerhedskravene. 


De nye skærpede bøder for alvorlige fejl og mangler ved tunge kørertøjer, der blev indført ved årsskiftet, blev vedtaget i foråret 2019 af et stort flertal i Folketinget. Den gang havde Hans Christian Schmidts parti Venstre regeringsmagten sammen med Konservative og Liberal Alliance.


De skærpede bødestraffe skabte efter vedtagelsen meget debat i branchen, der fandt kravene urimelige og vanskelige at kontrollere. 


- Selvfølgelig skal alle overholde reglerne, og selvfølgelig skal dårlig opførsel straffes. Men at straffe en hel branche, fordi nogen ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, det er simpelthen uanstændigt, sagde Hans Christians Schmidt.Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportorganisation søger nu politisk chef
- Spærproducent har fået ny trailer med udtræk
- Håndholdt mobilsnak er bandlyst - men distraktionerne kan være mange
- Minister sætter fokus på dansk trafiksikkerhed under FN-konference
- - Det skal igen være trygt at færdes i trafikken
- Klip får bilister til at droppe mobilen
- Regeringen opruster i kampen mod økonomisk svindel
- Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter
- Traileren kan sættes sammen i et link
- Hollandsk lastbil er leveret med ekstra plads i 250.000 modeller
- Havnenes betydning stiger i fremtiden
- Energiselskab vil hjælpe virksomheder med grøn omstilling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst