Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lastbil-organisation er blevet godkendt som uddannelsescenter

Onsdag 11. september 2019 kl: 23:00
Share  


Af: Redaktionen

Svenske Scania, der gennem en årrække har været aktiv inden for chaufførtræning med sit “Scania Driver Academy”, er blevet AMU godkendt uddannelsescenter. Scania Driver Academy vil på den baggrund fremadrettet tilbyde en bred vifte af uddannelser lige fra kørekort til lastbil og anhænger, til diverse certifikater som ADR kvalifikations bevis med mere

Scania har i mange år afholdt EU-efteruddannelser via udliciteringsaftaler med godkendte AMU-centre. Men nu har Scania Danmark nu fået sin egen godkendelse. Det betyder at Scania Driver Academy fremadrettet er godkendt af Undervisningsministeriet til selv at udbyde AMU-uddannelser på Godstransport området.


- Vi har meget stor erfaring indenfor området, da vi i mange år har afholdt EU- efteruddannelsen, men med vores egen godkendelse kan vi nu udvide vores tilbud og fremadrettet også tilbyde en bred pallette af uddannelser lige fra kørekort til lastbil og anhænger, til diverse certifikater som ADR, kvalifikations bevis og meget andet, siger Erling Petersen, ansvarlig for Scania Driver Academy.


- Vores undervisere er meget erfarne undervisere og alle tidligere lastbilchauffører. Derudover opretter vi kun hold på maksimalt 16 deltagere, så vi sikrer, at alle får udbytte af den undervisning der finder sted, siger Erling Petersen.


Scania fremhæver, at man med udgangspunkt i den daglige kontakt med markedet kan sikre, at der altid tilbydes uddannelse, der matcher transportbranchens behov. Derudover er strategien, at der altid undervises i nye biler udstyret med nyeste teknologi.


Erling Petersen ser frem til at servicere virksomheder og chauffører i meget større omfang end tidligere og tilbyder at skræddersy løsninger til den enkelte virksomheds uddannelsesbehov.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Klip får bilister til at droppe mobilen
- Regeringen opruster i kampen mod økonomisk svindel
- Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter
- Traileren kan sættes sammen i et link
- Hollandsk lastbil er leveret med ekstra plads i 250.000 modeller
- Havnenes betydning stiger i fremtiden
- Energiselskab vil hjælpe virksomheder med grøn omstilling
- Polsk chauffør havde sat magnet på drivlinen
- Hollandsk lastbilproducent nåede en markedsandel på 16,2 procent af det tunge marked
- Vognmand i Thy tyer til Stiholt igen og igen
- Shuttletrafikken under Den Engelske Kanal faldt i 2019
- Flere er blevet anholdt de seneste dage

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst