Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Direktør får tre år mere forrest i bussen

Torsdag 16. maj 2019 kl: 09:00
Af: Redaktionen

Lars Berg, som siden 2014 har været administrerende direktør for trafikselskabet Sydtrafik, der koordinerer tog-, bus- og flextrafik i den syd- og sønderjyske del af Region Syddanmark, får sin kontrakt forlænget En enig bestyrelse har besluttet give Lars Berg tre år mere - helt fremme i bussen

Sydtrafik peger på, at Lars Berg har spillet en stor rolle i, at Sydtrafik i dag fremstår som et innovativt, moderne og effektivt drevet trafikselskab.


- I bestyrelsen var alle enige om at forlænge kontrakten til 31. marts 2023 - En kontrakt som ellers ville udløbe 31. marts 2020, siger Henning Ravn, der er formand for Sydtrafik's bestyrelse. 


Lars Berg overtog i januar 2014 direktørposten i et trafikselskab, der havde brugt årene siden sammenlægningen i 2007 til at sikre en stabil drift og fleksible tilbud, som der står på Sydtrafiks egen hjemmeside. Med direktørskiftet kom et øget fokus på innovation, samarbejde og udvikling. I år er Sydtrafik trods sin lille størrelse helt på højde med de andre trafikselskaber - eksempelvis når det kommer til brugen af informationsteknologi.


- Vi er de eneste i Danmark, der har digitaliseret alle vores kort-produkter, så vi er helt i toppen på datadrevet udvikling, kendskab til rejsemønstre, behovstyret betjening og bæredygtighed. Og de mange data kommer regionen og kommunerne til gode, når der skal træffes beslutninger om den kollektive trafik, siger Henning Ravn og fortsætter: 

- Når vi samtidigt kan se, at brugertilfredsheden stiger, og trivselsmålinger blandt ansatte placerer Sydtrafik helt i top, så er vi meget glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Lars Berg.


Lars Berg, der er 51-år, er glad for tillidserklæringen fra bestyrelsen:

- Jeg er både glad og stolt over, at bestyrelsen og jeg er helt enige om at fortsætte samarbejdet. Det har været 5 spændende år, og jeg ser meget frem til at fortsætte udviklingen af Sydtrafik. Vi har netop vedtaget en opdateret strategiplan for de kommende 4 år, som indeholder mange spændende elementer, der sikrer Sydtrafiks fortsatte fremdrift. Det skal vi nu have sat handling bag, siger Lars Berg. 


Lars Berg kom i 2014 fra en stilling som segmentdirektør ved ISS Facility Services Danmark. Før dette havde han beskæftiget sig med kollektiv trafik i en tre-årig periode som regionschef hos Arriva Skandinavien i Hedensted, hvor han havde ansvaret for Arriva’s busaktiviteter i Region Syddanmark. 










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst