Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lastbilproducent tager en række stjerner og andet med på messe

Mandag 11. marts 2019 kl: 10:22
Share  


Af: Redaktionen

Lastbilproducent tager en række stjerner og andet med på messe
StarTklar-lastbil fra Mercedes-Benz er et nyt certificeringskoncept for opbygning af nye lastbiler, der gør det muligt at levere færdigopbyggede lastbiler hurtigere end tidligere.

Mercedes-Benz vil tage flere aktuelle nyheder med til Herning, hvor de vil blive præsenteret på dette års transport-messe i Messecenter Herning 21.-23. marts. PÅ Mercedes-Benz’ stand vil man blandt andet kunne komme helt tæt på og opleve den ny Mercedes-Benz Actros, se en af de færdigopbyggede lastbiler med StarTklar-certificeringen og opleve fremtidens bylogistik i skikkelse af Fuso Canter og den elektriske eCanter

Nyhederne fra Mercedes-Benz på dette års transport-messe i Herning Messecenter spænder vidt og inkluderer blandt andet Fuso Canter, der er skabt til snævre gader i byerne, samt Mercedes-Benz’ nye StarTklar-koncept, som tilbyder færdigopbyggede lastbiler leveret på rekordtid. Og så kan den ny Mercedes-Benz Actros med MirrorCam, digitalt MultiMedieCockpit og en avancerede køreassistent opleves for første gang.


Blandt interessante innovationer i den nye Actros er det nye MirrorCam-system, der erstatter sidespejlene med et kamera på hver side af førerhuset. Chaufføren orienterer sig bagud igennem de to højopløselige skærme i cockpittet, hvor digitalt speedometer og infotainmentsystem med touchscreen nu også møder chaufføren. Derudover er den ny Actros udstyret med Active Drive Assist-systemet, som gør Actros til den første niveau 2-selvkørende lastbil på markedet. Alle de tekniske innovationer kan opleves på nært hold i de udstillede Actros eller i de tre simulatorer, der også vil være at finde på standen.


- Vi ser meget frem til årets Transport-messe, for vi har flere interessante nyheder med. Blandt andet præsenterer vi den ny Actros med det nye MirrorCam-system, der giver både komforten og sikkerheden et betragteligt løft. Derudover har vi en af vores StarTklar-lastbiler med på messen, ligesom bylastbilen Fuso Canter og den 100 procent elektriske variant Fuso eCanter også vil være at finde på messen. Og da Mercedes-Benz også deltager på Grøn Transport-konferencen, er vi særdeles godt repræsenteret i år, siger Mikael Voigt, produkt- og marketingchef hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark.


Fuso Canter kan opleves på Mercedes-Benz’ stand, mens elektriske Fuso eCanter kan opleves i messens Hal D i området for Grøn Transport. De første to eksemplarer af Fuso eCanter i Danmark kan snart oplevet på vejene.

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbilforhandler i Nordjylland sælger også tip-trailere og -kærrer
- Kran-virksomhed får ny medarbejder
- Den fireakslede har 650 heste, kran og lad i stål
- Den tre-akslede tip-trailer er bygget til skrot
- Kran og kroghejs hjælper med renovationen
- Svensk havn bygger rampe til fremtiden
- Fristen for virksomheders årsrapporter bliver forlænget
- Terminaltraktorer trækker trailerne til og fra
- It-virksomhed har udviklet oversigtskort til corona-tiden
- Vognmand i Høng hænger en fire-akslet trailer på trækkeren
- Tysk transportkoncern offentliggør den fremtidige direktion
- De levende dyr kører med turbo compound

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst