Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Logistikselskab overtager transportfirma i Vejle

Mandag 27. maj 2024 kl: 12:52
Af: Redaktionen

Logistikselskabet Blue Logistics Group A/S, der blev etableret 1. januar, har købet majoriteten i transportvirksomheden Fogtmann A/S, der har hjemsted i Vejle og rødder tilbage til Tinglev, hvor Peter Fogtmann lagde grundstenen til virksomheden i 1928

Blue Logistics Group A/S har købt aktiemajoriteten i Fogtmann A/S for at styrke sin tilstedeværelse på det danske marked inden for fødevaredistribution. Blue Logistics Group A/S fremhæver, at Fogtmann A/S er en fremtrædende aktør inden for sit nicheområde og bringer med en solid ekspertise og etableret kundegrundlag med sig, som vil bidrage til den fortsatte vækst og differentiering af Blue Logistics Group’s tjenester. 


Hos Blue Logistics Group A/S peger man på, at Klaus Fogtmann, der er tredie generation i Fogtmann-virksomheden, sammen med sit hold af medarbejdere har opbygget en "...imponerende virksomhed, og deres engagement i dette partnerskab vidner om deres fælles vision om at skabe et robust fundament for udvidede serviceydelser til eksisterende og nye kunder".


- Vi er glade for at byde Fogtmann A/S velkommen i Blue Logistics Group-familien og ser frem til at kunne tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af services, siger Nikolaj Meyland-Smith, der er administrerende direktør for Blue Logistics Group A/S.


- Deres engagement, partnerskabstankegang og vækstambitioner harmonerer perfekt med vores egne værdier og vil være med til at drive vores fælles succes fremad, påpeger han.


Nikolaj Meyland-Smith fremhæver også, at Blue Logistics Group’s fokus på ansvarlighed i transportsektoren matcher Fogtmann A/S’ engagement i at integrere miljøvenlige løsninger i den daglige drift, hvilket gør partnerskabet endnu mere meningsfuldt, da begge virksomheder deler en vision om at drive forretning på en måde, der fremmer ansvarlighed og respekt for miljøet.


Fogtmann’s tilslutning til Blue Logistics Group indgår som en del af en større positiv udvikling for gruppen, som på trods af sin relativt korte historie har oplevet betydelig vækst og ekspansion. 


- Vi ser Fogtmann og deres team som en naturlig forlængelse af vores virksomhedskultur og vores fokus på kunder, ansvarlighed og partnerskaber, siger Nikolaj Meyland-Smith og fortsætter:


- Partnerskabet partnerskab markerer ikke kun en milepæl i vores historie, men bekræfter også vores fortsatte engagement i at opfylde vores udmeldte ambitioner.


- Jeg ville gerne være en del af noget større, men hvor der stadig er plads til min og administrerende direktør Rune Oland Therkildsens måde at drive forretning sammen med vores kollegaer og kunder på. Vi ved hvad de vil have - og ellers skal de nok fortælle os det, siger Klaus Fogtmann og fortsætter:


- Og sådan kan vi jyder bedst lide det.


Med opkøbet af Fogtmann A/S får Blue Logistics Group A/S kontakt med endnu en erfaren transportmand, da Mikkel Fruergaard, der er tidligere administrerende direktør i NTG, sidder i bestyrelsen for Fogtmann A/S.


Blue Logistics Group A/S opererer typisk ikke med eksterne bestyrelsesmedlemmer i datterselskaberne, så måske kan den nye kontakt føre til endnu et ledelsesmedlem hos selskabet.


- Lad os se hvad den dialog fører til. Måske vi kan finde melodien igen i takt med, at også andre selskaber indtræder i Blue Logistics-gruppen, hvilket vi forventer at kunne sige mere om indenfor en måneds tid, siger Morten Mathiesen, der sidder i bestyrelsen i Blue Logistics Group A/S.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bogie-trækker fra Holland kører for vognmand i Herrested
- Falster-vognmand fik nyt gående alu-gulv i foråret
- Chauffører kan lade op med gratis træning på truckstop ved Horsens
- City-trailer med gardiner har en enkelt aksel
- Ja til kloge løsninger - nej til mere bureaukrati
- Regeringen har lagt retningen for fremtidens erhvervsliv
- Skattesænkning kan sætte skub i generationsskifte hos vognmænd
- Økonomi og sundhed kan aflæses i lastbilernes alder
- El-drevne lastbiler er kommet i arbejde
- Danske lastbiler arbejdede det samme
- Tysk kombiselskab transporterede 815.467 lastbillæs - 15,9 procent færre end året før
- Tørring-vognmand trak tip-trailer med fire-aksler hjem fra Hedensted

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst