Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Speditionsfirma leverer solidt 2022-resultat - og skruer ned for 2023-forventningerne

Tirsdag 23. maj 2023 kl: 11:51
Af: Redaktionen

Speditionsfirmaet Alpi Air & Sea A/S, der har hovedsæde i Herning, har offentliggjort regnskabet for 2022, der viser et solidt resultat på 58,9 millioner kroner før skat

De to direktører, Morten Høgsberg Nielsen og Kjeld Tygesen, udtrykker tilfredshed med resultatet og peger på, at Alpi Air & Sea A/S har haft god fremgang på alle forretningsområder og opnået en solid markedsposition i sit primære segment - de små og mellemstore virksomheder. 


- Virksomheder, der har brug for fleksibilitet, nærvær og hands on i samarbejdet. Det er der fortsat et marked for, siger Morten Høgsberg Nielsen og Kjeld Tygesen Nielsen og fortsætter:


Alpi's to direktører Morten Høgsberg Nielsen og Kjeld Tygesen.- Markedet og forsyningskæderne har været udfordret i 2022, og vi er stolte af, at vores medarbejdere navigerer godt og finder løsninger i en verden, der er under konstant forandring.


Forventningerne til 2023 er dæmpet
For transportsektoren har markedsvilkårene i 2023 ændret sig i forhold til 2022. Det betyder, at de fleste speditører forventer nedgang i 2023. Det gælder også hos Alpi Air & Sea A/S.


- Der har ikke været vækst i verdenshandlen de første måneder af 2023, og flere lande er fortsat pressede af høj inflation. Det sammenholdt med den nuværende geopolitiske situation gør, at markedet er præget af noget usikkerhed. Så derfor forventer vi en nedgang i 2023 - på både top og bund, siger to direktører.


På trods af de lavere forventninger til 2023 er Alpi's direktion både tilfreds og fortrøstningsfuld.


- Vi har en del spændende projekter på tegnebrættet, som skal være med til at fortsætte den positive og solide udvikling On going-ændringer i markedssituationen er en del af manges hverdag. Det handler om at være både omstillingsparat og omstillingsdygtig, siger Morten Høgsberg Nielsen og Kjeld Tygesen Nielsen og tilføjer:


- Og så at fortsætte arbejdet, der er forankret i de dyder, vi er funderet på: umage, omtanke og ansvarlighed.


Fakta om Alpi Air & Sea A/S:
  • Alpi Air & Sea A/S er en del af Alpi Group, som tilbyder full-service transport og logistik Worldwide med afdelinger i 77 lande
  • Alpi Air & Sea A/S blev etableret i Danmark i 1992 med hovedkontor i Herning - og afdelinger i Kolding, Karlslunde, Padborg og Odense.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttrailer er blevet hentet til Djursland
- Fire-sporet vejtunnel i København skal repareres for betonskader
- Tysk lastbilproducent har fået bestillinger på 700 elektriske lastbiler
- Hastigheden på motorvejene er faldet
- Befordringsfradrag og skattefri kørselsgodtgørelse er hævet for 2024
- Kvinde kørte ind i en modkørende lastbil
- Norske myndigheder ændrer praksis og skifter fra bøder til gebyrer
- Vognmands- og transportorganisationer er utilfredse
- En vaskehal kan bygges på pladsen på tre dage
- Fire-akslet trailer har både gående gulv og automatisk rullepresenning
- App skal styrke fællesskabet i transportbranchen
- Sådan har prisen på dieselolie udviklet sig siden 2022

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst