Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Entreprenør genoptager arbejdet ved letbanen i Odense

Mandag 13. januar 2020 kl: 11:59
Share  


Af: Redaktionen

Odense Letbane og entreprenørfirmaet Barslund er blevet enige om en procesaftale, der sikrer det fortsatte samarbejde. Aftalen betyder, at Barslund mandag har genoptaget arbejdet på Odense Letbane i fuldt omfang. Odense Letbane fremhæver, at tilliden mellem parterne er genskabt på topniveau

Efter godt en måned uden aktivitet på tre mindre byggepladser hos letbanen i Odense har entreprenørvirksomheden Barslund mandag genoptaget arbejdet. Det sker efter, at der fredag blev indgået en skriftlig procesaftale mellem Odense Letbane og Barslund, der danner ramme for, hvordan de økonomiske udeståender kan løses.
 

- Vi har som tidligere oplyst gennem et stykke tid forhandlet med Barslund om løsningen på nogle uenigheder omkring betalingen for og dokumentationen af ekstraarbejder. Men nu er vi nået frem til en aftale om den videre proces, som begge parter har gavn af, og som er god for projektet. Det er jeg tilfreds med. Vi har genskabt tilliden på topniveau, og jeg ser frem til at se Barslund i arbejdstøjet igen på mandag, siger administrerende direktør for Odense Letbane P/S Mogens Hagelskær.


Med aftalen undgår parterne at skulle gennem en voldgiftssag. Procesaftalen betyder, at der er truffet en aftale om, hvordan den fornødne dokumentation for arbejderne kan fremskaffes, hvorefter Barslund vil få betaling for det, som de har krav på.
 

Barslund har tre mindre afsluttende arbejder vedrørende forlængelsen af Kertemindestien, nogle mindre belægningsarbejder ved banegården og P-pladsen ved Idrætsparken i Odense. Disse arbejder bliver nu gjort færdige i nærmeste fremtid
 

Det vil ikke forsinke letbanens åbningstidspunkt, at arbejdet de tre steder har stået stille i en måned, da de resterende arbejder er af begrænset omfang og ikke påvirker sporarbejdets tidsplan.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Taxi’er får afskærmning
- Økonomisk ekspertgruppe kommer med forslag til udfasning af hjælpepakker
- Åbn grænserne eller forlæng den økonomisk hjælp
- Miljøzoner kræver partikelfiltre - køretøjsejere får direkte besked
- Smitterisikoen er stor på transportområdet
- Jobcentre og a-kasser genåbner og sætter gang i den aktive beskæftigelsesindsats
- Transportøkonomisk forening har fået ny formand
- Søfarende er omfattet af ny erhvervsrejsevejledning
- Politiet udskrev knap 1.500 bøder til cyklister og knallertkørere
- Motorfærge har fået rotorsejl
- Antallet af døde i trafikken er uændret
- Fossile brændstoffer skal støtte brint-tanken med 25 øre pr liter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst