Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Pakkedistributør har åbnet sit første depot i Horsens

Tirsdag 2. juli 2019 kl: 17:59
Share  


Af: Redaktionen

GLS Denmark har taget sit nye depot i Horsens i brug. Dermed er pakkedistributørens netværk i Danmark vokset fra otte til ni depoter. Nybyggeriet til 43 millioner kroner er en del af et større, dansk investeringsprogram

Pakkedistributør har åbnet sit første depot i Horsens
Det nye depot skal direkte servicere en del af vækstområderne syd for Aarhus til og med Vejle. Det er samtidig også en udvidelse af den totale kapacitet i Syd- og Østjylland, der i forvejen dækkes af eksempelvis hub’en i Kolding og depotet i Aarhus. 


- Vores investering på 43 mio. kroner i dette nye, store depot i Østjylland er en vigtig del af vores landsdækkende udvidelse af GLS-netværket i Danmark, siger Karsten Klitmøller, der er General Manager hos GLS Denmark. 


- Depotet er med til at sikre optimal sorteringskapacitet og fortsat give vores kunder den bedste kvalitet, også ved yderligere vækst, siger han videre.


Det nye depot i Horsens har en kapacitet på op til 25.000 pakker dagligt, som vil blive leveret ud fra de 3.200 kvadratmeter store depot, hvor 81 porte og en optimal opdeling bidrager til effektive arbejdsprocesser. Depotet er fremtidssikret til yderligere vækst, da der er gode muligheder for udvidelser.


Det nyeste inden for alarm- og sikkerhedsteknik i og omkring bygningerne samt en ekstra adgangskontrol, som alle køretøjer skal passere, er med til at beskytte både pakker og ansatte. 


Depotet ligger placeret i industrikvarteret nord for Horsens, hvorfra der er få minutters kørsel til Motorvej E45. Dermed kan Kolding, Odense og Aarhus nås inden for en time. 


Gode arbejdsbetingelser for de omkring 100 nyansatte
Det nye depot tilbyder en lang række job med gode arbejdsbetingelser. Medarbejdere, distributionspartnere og chauffører kan glæde sig over ergonomisk afstemt pakkehåndtering, mindre varmetab ved læsning og losning af bilerne, især i de kolde måneder, samt 550 kvadratmeter lyse og moderne kontorfaciliteter. 


Program sikrer kvaliteten
GLS Denmark begyndte i 2017 et investeringsprogram for at sikre bæredygtig kapacitet over hele landet til de hurtigt voksende pakkemængder. Udover depotet i Horsens har GLS også bygget et nyt depot i Odense til erstatning for det gamle. København er blevet udvidet to gange og har fået yderligere et depot. Flere depoter er blevet moderniseret og udvidet og yderligere projekter er på tegnebrættet. 


Om GLS Denmark og GLS koncernen
GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V., der har hovedsæde i Amsterdam.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Vindinge har fået en kold kasse
- Efter otte måneder er der kommet godt 14 millioner i kassen
- Tyskland mangler mellem 35.000 og 40.000 p-pladser til lastbiler
- Tyske lastbiler bliver mindre og mindre miljøbelastende
- Transportvirksomhed inviterer til fyraftensmøde om nye Incoterms 2020
- Ny fleksibel servicekontrakt tilpasser sig kilometertallet
- Transportkoncern rationaliserer efter opkøb
- Den fireakslede medbringer gods og truck
- Støjskærmen blev billigere - og dermed længere
- Brolejer skal renoveres
- Brande-vognmand kan køre hjem med en brand-ny trailer
- Et britisk farvel til EU uden aftale giver massive problemer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst